2017. február 27., hétfő, Ákos, Bátor napja
Belföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/havas-tanar-ur-egyre-erzekenyebb-1297711/

Havas tanár úr egyre érzékenyebb

Régebben még csak a csokihímtag zavarta.

A tanár úr pár éve, az akkoriban gyakori celeb-haknijainak egyikében, egy televíziós Activity-ban mélységesen felháborodott, amikor a méltán népszerű Fekete Pákó egy csokihímvesszővel lepte meg.

Nagyon úgy látszik Havas Henrik most ismét kiakadt, ezúttal azt nem tudta megemészteni, hogy arról írtunk, Kálmán Olga után ő is a Hír Tv-hez tart.

Meglehetősen indulatos posztban utasította el ezen ördögtől való vádakat, elismerve ugyanakkor, hogy egy baráti beszélgetésen azért rész vett a Hír Tv vezérigazgatójával, ahol természetesen nem került szóba az esetleges átigazolása.

Ez így még rendben is lenne, hiszen mindenki azt hisz el, és annak hisz, akinek akar.

De Havas tanár úr emelkedett hangvételű, irodalmi léptékkel is megsüvegelendő posztjában a Magyar Időket nemes egyszerűséggel „szennylapnak” titulálta.

„Valaki, nyilván egy beépített ember „jelentett”, a Magyar Idők elnevezésű nyomtatványnak (újságnak nem nevezném ezt a szennylapot), ami aztán le is hozta ezt a szenzációt azzal, hogy én is Simicskához tartok.”

Havas Henrik az utóbbi években nagyon érzékeny, Medgyessy Péter szavaival élve finnyás lett.

Korábban ugyanis Fekete Pákót, Kasza Tibit, Anettkát és Kelemen Annácskát sem vetette meg.

Mindezek figyelembevételével, illetve a tanár úr veretes életművét behatóan tanulmányozva a szennylapozást akár dicséretnek is vehetjük.

Kiemelt

Balog Zoltán: Európa szégyenét jelentik a kommunizmus bűnei

Az Elba és Vlagyivosztok közötti területen élők a múlt század közepére megismerték a Gulág valóságát, így az „nem speciálisan magyar történet”.

Poszt-trauma

Jönnek az új kossuthok?

Kossuth szíve nélkül.

Deutsch Tamás helyre tette a Momentumos srácokat

Hatalmas fityisz a ballib csipet csapatnak.

A Momentum esete a Népfronttal

Tagtoborzó szavazás.

Elképesztő mélységekbe süllyedt a Momentum

Az alelnök a hazugságnál is messzebb ment.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!