2017. december 14., csütörtök, Szilárda napja
Belföld
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/havas-henrik-lekerulhet-kepernyorol-2539033/

Havas Henrik lekerülhet a képernyőről

Engem is megpróbált molesztálni egy közismert rádiós, pár évtizede kolléga – ezt mondta Havas Henrik az ATV egyik műsorában november elején.

Azóta kiderült, hogy – mint azt lapunk is megírta tegnap – Havas maga is zaklatott nőket. Erről Baukó Éva, az egyik kereskedelmi tévé szereplője vallott. Egy posztban írta meg, hogy nyolc éve Havassal dolgozott, amikor az újságíró szexuálisan zaklatta őt. Miután a nő nem tett eleget Havas Henrik kívánságainak, kirúgta.

Havas Henrik

A celeb az Echo TV tegnapi adásában azt mondta: „A szexista megjegyzések később konkrét ajánlatokkal is párosultak, ami, ugye, azt jelentette, hogy neki mindig világéletében csinos, fiatal barátnői voltak, akiket anyagilag támogatott, fizette az albérletet és szponzorálta anyagilag akár a tanulmányaikat is, cserébe, ugye, azt kérte volna tőlem, hogy szexuálisan elégítsem őt ki, legyek a barátnője és mindenféle perverz dolgát teljesítsem.”
Havast hiába kerestük, az Echo TV-nek nem nyilatkozott. Ellentétben Baukó Évával, aki a csatornának azt is elárulta: több nőt is ismer, akiket Havas Henrik szexuálisan zaklatott.

A megvádolt Havas Henrik az utóbbi időben a Jobbikkal is szimpatizál. Könyvet ír Vona Gáborról. Az egykori radikális párt azonban nem határolódik el a baloldali újságírótól. Az ATV vezetősége viszont az Echónak azt mondta: vizsgálják Havas Henrik ügyét, és csak annak befejezése után döntenek arról, hogy felfüggesztik-e az újságíró műsorát.

Kiemelt

Boldogságügyi miniszter

Időről időre megjelennek boldogságindexek, amelyek a különböző országok közt állítanak fel rangsort, hogy hol boldogabbak, hol szomorúbbak az emberek. Mi ez utóbbiak közt szereplünk.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!