2017. január 19., csütörtök, Sára, Marió napja
Belföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/havas-henrik-hir-tv-hez-tart-1272691/

Havas Henrik is a Hír TV-hez tart?

Újabb munkatársak hagyhatják el a csatornát, mert vállalhatatlannak tartják annak irányvonalát.

Havas Henrik, az ATV sztárműsorvezetője a napokban hosszasan egyeztetett Tarr Péterrel, a Hír TV vezérigazgató-helyettesével – tájékoztatták lapunkat a televízió munkatársai, akik közölték, komoly zavart okoz a rendszerben a liberális térfoglalás. Bár – folytatták – eddig csupán annyi biztos, hogy február közepétől együtt kell dolgozniuk Kálmán Olgával, a balliberális oldal ikonikus riporterével.

Noha Tarr Péter egy értekezleten igyekezett lehűteni a kedélyeket, az a kijelentése, amely szerint őt nem vonták be a Kálmán Olgával lefolytatott tárgyalásokba, csak növelte a bizonytalanságot.

– Ha igaz, amit mondott, az nagy baj, ha nem, akkor még nagyobb – fogalmazott a tévé egyik szerkesztője.

Nem befolyásolja kedvezően a Hír TV munkatársainak a hangulatát az sem, hogy Kálmán Olga fizetése egyes források szerint négymillió forint lesz, miközben még azt sem tudni, konkrétan mit fog csinálni, milyen műsort kap új munkahelyén az ATV meghatározó arca.

Az mindenesetre tény, a Simicska-tévé nyíltan ráfordult az ATV nézőire.

Kálmán Olga érkezése, illetve Havas Henrik esetleges felbukkanása miatt a Hír TV-t újabb munkatársak hagyhatják el, akik vállalhatatlannak tartják a csatorna irányvonalát. Mint köztudott, Nagy Zoltán a Hír TV hírigazgatója nemrég az Echo TV vezetőjével tárgyalt, Császár Attila riporter-műsorvezető pedig januártól már a Mészáros Lőrinc érdekkörébe tartozó tévében dolgozik. Információink szerint a Hír TV-ben nemsokára több más meghatározó munkatárs is bejelentheti távozását.

Németh Sándor megszólalt Kálmán Olga ügyében

A Hit Gyülekezetének vezető lelkésze, az ATV tulajdonosa így kommentálta azt, hogy Kálmán Olga óriási havi fizetésért a Hír TV-hez igazol.

Kiemelt

Lázár János: be szeretnénk vezetni az idegenrendészeti őrizetet

A Miniszterelnökséget vezető miniszter a kormányinfón kiemelten foglalkozott a határvédelemmel, valamint a 4-es metróval kapcsolatos baloldali visszaélésekkel.

Poszt-trauma

Körbevezették Kálmán Olgát

Nem egyedül ment az első vizitre.

Garantált az olimpia-ellenes mozgalom sikere

Elég megtekinteni Falus Ferenc egykori jeges-vödrös videóját.

Már árulják az Obama-korszak utolsó leheletét

Újabb remek ötlettel álltak elő az amerikai liberálisok.

Pilhál György is szerkesztőséget vált

Tovább erősödik a csapat.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!