2017. március 23., csütörtök, Emőke napja
Belföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/havas-henrik-hir-tv-hez-tart-1272691/

Havas Henrik is a Hír TV-hez tart?

Újabb munkatársak hagyhatják el a csatornát, mert vállalhatatlannak tartják annak irányvonalát.

Havas Henrik, az ATV sztárműsorvezetője a napokban hosszasan egyeztetett Tarr Péterrel, a Hír TV vezérigazgató-helyettesével – tájékoztatták lapunkat a televízió munkatársai, akik közölték, komoly zavart okoz a rendszerben a liberális térfoglalás. Bár – folytatták – eddig csupán annyi biztos, hogy február közepétől együtt kell dolgozniuk Kálmán Olgával, a balliberális oldal ikonikus riporterével.

Noha Tarr Péter egy értekezleten igyekezett lehűteni a kedélyeket, az a kijelentése, amely szerint őt nem vonták be a Kálmán Olgával lefolytatott tárgyalásokba, csak növelte a bizonytalanságot.

– Ha igaz, amit mondott, az nagy baj, ha nem, akkor még nagyobb – fogalmazott a tévé egyik szerkesztője.

Nem befolyásolja kedvezően a Hír TV munkatársainak a hangulatát az sem, hogy Kálmán Olga fizetése egyes források szerint négymillió forint lesz, miközben még azt sem tudni, konkrétan mit fog csinálni, milyen műsort kap új munkahelyén az ATV meghatározó arca.

Az mindenesetre tény, a Simicska-tévé nyíltan ráfordult az ATV nézőire.

Kálmán Olga érkezése, illetve Havas Henrik esetleges felbukkanása miatt a Hír TV-t újabb munkatársak hagyhatják el, akik vállalhatatlannak tartják a csatorna irányvonalát. Mint köztudott, Nagy Zoltán a Hír TV hírigazgatója nemrég az Echo TV vezetőjével tárgyalt, Császár Attila riporter-műsorvezető pedig januártól már a Mészáros Lőrinc érdekkörébe tartozó tévében dolgozik. Információink szerint a Hír TV-ben nemsokára több más meghatározó munkatárs is bejelentheti távozását.

Németh Sándor megszólalt Kálmán Olga ügyében

A Hit Gyülekezetének vezető lelkésze, az ATV tulajdonosa így kommentálta azt, hogy Kálmán Olga óriási havi fizetésért a Hír TV-hez igazol.

Hirdetés

Kiemelt

Orbán Viktor: erősíteni kell Európa védelmi rendszerét

A miniszterelnök felhívta Jens Stoltenberg NATO-főtitkár figyelmét arra, hogy fel kell gyorsítani a Nyugat-Balkán integrációját az Európai Unióba és a NATO-ba.

Poszt-trauma

Szavazás: magyar lett az Év EP-képviselője

Már tavaly is döntős volt. Vajon ki lehet az?

Alföldi Róbert hazudik

Azt állítja, soha nem politizált direkten a színpadon.

Megalázó sms-eket küldözgetnek a HírTV vezetői a távozóknak

Tovább bomlik Simicska tévéje.

Orbánt támadja Németország leendő diktátora

A német szoci bosszút forral.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!