2017. szeptember 22., péntek, Móric napja
Belföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/hatborzongato-dolgot-hallott-muszlim-notol-vilaghires-magyar-2102161/

Hátborzongató dolgot hallott a muszlim nőtől a világhíres magyar

A divattervező Náray Tamás saját elmondása szerint második otthonának tekinti Barcelonát, ezért különösen lesújtotta a csütörtöki véres terrortámadás, ráadásul épp a városban tartózkodott a támadás idején. Saját Facebook-oldalán egy egészen elképesztő történetet írt le egy boltban vásárló kisgyermekes, miniszoknyás anyukáról, és egy másik vásárlóról, egy kendős muszlim nőről. A kislány megkérdezte anyukáját, miért visel kendőt az előtte álló muszlim néni, aki maga válaszolt a gyermeknek.

„Pár éven belül anyukád is fel lesz öltözve. Mindnyájan jéggé dermedtünk. Nem, nem a félelemtől. Hanem attól, hogy ezt merte. És el se hinném, ha nem előttem történik meg, 2017. augusztus 17-én, este 19 óra 15 perckor… Miközben a televízió a barcelonai terrortámadásról sugározza a fejünk fölött a riportot. Ilyenkor az embernek nagyon nagy önuralomra van szüksége ahhoz, hogy kordában és önmagához méltó mederben tudja tartani a gondolatait” – szúrta ki a ripost.hu Náray bejegyzését.

A divattervező később leszedte a posztját, az alábbi kommentárral:

„Muszáj leszednem a posztjaimat, mindenkitől elnézést kérek, aki értelmezni tudta és megosztotta, mert megint sikerült valamit elszabadítani, ami nem volt sem szándék, sem cél. Érdemesebb volna inkább a lényegre koncentrálni, mint egymásnak esni és kétségbe vonni a leírtakat. De úgy látom, az én honfitársaimnak csak nem akar ez összejönni. Mármint az, hogy van, amit érzelmek nélkül, tárgyilagosan kell látni. Na ez nem megy. Kár. Mert ez a habitus az oka mindennek. Hogy a kötözködésen van a hangsúly, a megoldások helyett. Tényleg nagyon sajnálom. A fától az erdőt tipikus esete Tóth Marival…”

Frissítés:

Náray Tamás időközben újabb nyilvánosan elérhető posztot tett közzé az általunk a ripost.hu-tól átvett témával kapcsolatban, amit a tisztesség és a tisztánlátás kedvéért az alábbiakban közlünk.

„KÉREM, MINÉL TÖBBEN OSSZÁTOK EZT MEG! KÖSZÖNÖM SZÉPEN!

Látom, sikerült a mi kis ”médiumainknak„ az eredeti posztot ellopva, azt alaposan átalakítva, beletojni a kocsmai ventillátorba. Gratulálok. Így tényleg előrébb is vagyunk és jobb is nekünk. Bravo! Nagyon színvonalas lett.
Na, nem baj. Minden csoda három napig tart. Kettő letelt.
Amúgy megjegyezném, a művészeti munkáim soha nem szoktak ilyen érdeklődés középpontjába kerülni. 
De, mint látjuk, ezért tudnak létezni a teljesítmény nélküliek oly’ pompásan minálunk. Csak rá kel köpni a karbidra es már sistereg is…
Hajrá!
MINDENESETRE AZT TUDNI KELL, HOGY SEMMILYEN KÖZLÉSHEZ, CIKKHEZ NEM JÁRULTAM HOZZÁ. ÉS EBBEN A FORMÁBAN, AHOGY TESZIK, NEM IS EGYEZTEM VOLNA BELE, RÁADÁSUL TORZÍTANAK ÉS NEM MINDENBEN FELEL MEG AZ ÁLTALAM KÖZZÉTETT VALÓSÁGNAK.
Arról nem is beszélve, hogy ez nem egy közszereplői, hanem egy magánoldal, s még ha nyilvános is, akkor sem lehet róla tartalmat elvenni, lemásolni a tulajdonosa írásbeli beleegyezése nélkül. Jogi út lesz.”

Hirdetés

Kiemelt

Semjén Zsolt: a migráció következményeit nem lehet jóvátenni

A miniszterelnök-helyettes úgy vélekedett, hogy minden korábbinál brutálisabb kormányellenes gyalázkodásra kell felkészülni.

Poszt-trauma

Sátrazó migránsok miatt zárták be a híres egyetemet

8000 diák nem tanulhat.

Gyűlnek a fellegek a Soros-terv felett

A cenzúra agyréme fojtogatja a Wikipédiát (is).

Fény derült Jordán Tamás titkára

Ő is az utcára vonulna.

Pofára esett az ellenzéki média Felcsúton

Egészen mást kaptak, mint amit vártak.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!