2018. január 20., szombat, Fábián, Sebestyén napja
Belföld
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/haromdimenzios-sakkjatszmat-jatszanak-liberalisok-2368747/

Háromdimenziós sakkjátszmát játszanak a liberálisok

hirado.hu
Meg kell érteni azt a háromdimenziós sakkot, amit a liberálisok játszanak: a valódi célpontjaik a család, az egyház és a nemzet – a hagyomány három pillére – jelentette ki a Magyar Hírlapnak nyilatkozó amerikai kutató.
  • Soros fegyverként használja a Nyílt Társadalomért Alapítványokat
  • Az USA Nemzetközi Fejlesztési Ügynökségének fel kell hagynia azzal, hogy anyagilag támogatja Soros alapítványának tengerentúli tevékenységét
  • A liberálisok valódi célpontjai a család, az egyház és a nemzet

„George Soros fegyverként használja a Nyílt Társadalomért Alapítványokat” – jelentette ki a Magyar Hírlapnak adott nyilatkozatában a Heritage Foun­dation nevű tekintélyes amerikai konzervatív alapítvány vezető kutatója.

Mike Gonzalez ezt azzal kapcsolatban jelentette ki, hogy a milliárdos a héten 18 milliárd dollárt utalt át saját vagyonából az általa létrehozott Nyílt Társadalom Alapítványnak, amely ezzel az Egyesült Államokban a rendelkezésére álló pénzeszközök nagyságát tekintve a második legnagyobb jótékonysági szervezet lett

A szakértő szerint Soros lépése minimum azt jelenti, hogy az amerikai külügyminisztériumnak és az Egyesült Államok Nemzetközi Fejlesztési Ügynökségének fel kell hagynia azzal, hogy anyagilag támogatja Soros alapítványának tengerentúli tevékenységét.

Fotó: Reuters

„Azoknak a külföldi vezetőknek, akik amiatt aggódnak, hogyan fogja Soros felhasználni az alapítványát, meg kell érteniük a háromdimenziós sakkot, amit a liberálisok játszanak: a valódi célpontjaik a család, az egyház és a nemzet – a hagyomány három pillére”

– fogalmazott.

A The New American portál terjedelmes cikkben foglalkozott Soros lépésével, a cikk szerzője „az emberiség elleni háborúnak” nevezte a tevékenységét. Kitért ugyanakkor arra is, hogy egyes elemzők szerint a milliárdost inkább az adóelkerülés motiválta.

Kiemelt

A SZDSZ-t az ima sem mentette meg 1998-ban

Boros Bánk Levente, a Médianéző ügyvezetője egy egészen elképesztő történetet idézett fel az ECHO TV Troll című műsorában.

Poszt-trauma

Külföldi fiatalok segítették ki a „nagy diáktüntetés” szervezőit

Totális kudarcot vallottak a szervezők.

Vona és a 2300

A dolgok, amiknek az égvilágon semmi közük egymáshoz.

A Budapest Pride csapata bedobta a Conchita-bombát

„Az egész országot szivárványba borítjuk”.

Oknyomozó riporternek csapott fel a DK elnöke

Bizonyára ő is a Gőbölyös Soma-díjra hajt.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!