2017. július 26., szerda, Anna, Anikó napja
Belföld
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/halalos-karambolok-sora-1955995/

Halálos karambolok sora

A hét végén több frontális ütközés is történt a közutakon

Több halálos és súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset történt a hét végén. A rendőrség beszámolója szerint szombat hajnalban Máriapócs felől Kisléta irányába közlekedett az általa vezetett kocsival egy 17 éves máriapócsi fiú. Útközben azonban – eddig tisztázatlan okok miatt – ráhajtott a jobb oldali padkára, majd az árokban, egy fának csapódva állt meg. A fiatal sofőr és egyik utasa súlyos, három másik utasa könnyű sérülésekkel élte túl a súlyos balesetet.

Nem volt ilyen szerencséje annak a motorosnak, aki szombat délután összeütközött egy szemből érkező személygépkocsival Békés megyében Kondoros és Gyomaendrőd között a ­4642-es számú úton. A motort vezető férfi a helyszínen életét vesztette. Aznap késő délután egy másik halálos balesethez is riasztották a mentőket és a rendőröket, két személygépkocsi ütközött össze Szolnok belterületén. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint az egyik autó utasa a helyszínen életét vesztette, a mentőszolgálat munkatársai további három embert szállítottak kórházba.

Forrás: Csongrád Megyei RFK

A pitvarosi tragédiában a sofőr életét vesztette

A tragikus közlekedési balesetek sorozata sajnos itt nem ért véget. Szombat éjszaka lesodródott az útról egy ­személyautó Pitvaros külterületén, a jármű vezetője a helyszínen meghalt. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Huber Krisztián közölte: a sofőr nem az útviszonyoknak megfelelően vezetett, a jármű megcsúszott, majd árokba sodródott a 4434-es út 61-es kilométerszelvényében.

A vasárnap is halálos közlekedési balesettel indult: frontálisan ütközött két autó a 6-os főúton, Paks és Dunaföldvár között, a 96-os kilométernél. A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense, Molnár Ágnes közlése szerint a sofőr, aki egyedül ült a szemközti sávba átsodródó járműben, a helyszínen meghalt, a másik autóban ketten könnyű sérülést szenvedtek.

Kiemelt

Nyertesek nélküli történet

A kortárs irodalom sokszor hív női alakokat segítségül ahhoz, hogy a sorsukon keresztül az elhallgatásokat feloldjuk, meg- és kibeszéljük.

Poszt-trauma

Gigantikus tiltakozás madártávlatból

Az olaszok egyre határozottabbak migráns-ügyben.

Dermesztő titkokról libben fel a fátyol

Ezekkel a No-Go zónákkal csak a baj van...

Simicska lapja teljesen elrugaszkodott a valóságtól

Bagoly mondja verébnek.

Egyszeri bűnöző, vagy visszaeső

Etikus?

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!