2017. szeptember 21., csütörtök, Máté, Mirella napja
Belföld
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/halalos-karambolok-sora-1955995/

Halálos karambolok sora

A hét végén több frontális ütközés is történt a közutakon

Több halálos és súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset történt a hét végén. A rendőrség beszámolója szerint szombat hajnalban Máriapócs felől Kisléta irányába közlekedett az általa vezetett kocsival egy 17 éves máriapócsi fiú. Útközben azonban – eddig tisztázatlan okok miatt – ráhajtott a jobb oldali padkára, majd az árokban, egy fának csapódva állt meg. A fiatal sofőr és egyik utasa súlyos, három másik utasa könnyű sérülésekkel élte túl a súlyos balesetet.

Nem volt ilyen szerencséje annak a motorosnak, aki szombat délután összeütközött egy szemből érkező személygépkocsival Békés megyében Kondoros és Gyomaendrőd között a ­4642-es számú úton. A motort vezető férfi a helyszínen életét vesztette. Aznap késő délután egy másik halálos balesethez is riasztották a mentőket és a rendőröket, két személygépkocsi ütközött össze Szolnok belterületén. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint az egyik autó utasa a helyszínen életét vesztette, a mentőszolgálat munkatársai további három embert szállítottak kórházba.

Fotó: Csongrád Megyei RFK

A pitvarosi tragédiában a sofőr életét vesztette

A tragikus közlekedési balesetek sorozata sajnos itt nem ért véget. Szombat éjszaka lesodródott az útról egy ­személyautó Pitvaros külterületén, a jármű vezetője a helyszínen meghalt. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Huber Krisztián közölte: a sofőr nem az útviszonyoknak megfelelően vezetett, a jármű megcsúszott, majd árokba sodródott a 4434-es út 61-es kilométerszelvényében.

A vasárnap is halálos közlekedési balesettel indult: frontálisan ütközött két autó a 6-os főúton, Paks és Dunaföldvár között, a 96-os kilométernél. A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense, Molnár Ágnes közlése szerint a sofőr, aki egyedül ült a szemközti sávba átsodródó járműben, a helyszínen meghalt, a másik autóban ketten könnyű sérülést szenvedtek.

Hirdetés

Kiemelt

Szijjártó Péter: Minden eddiginél fontosabb a nukleáris kísérletek tilalma

Szijjártó Péter azt kérte azoktól az országoktól, amelyeknek jelentős nukleáris kapacitásai vannak, hogy írják alá és ratifikálják az egyezményt.

Poszt-trauma

Pofára esett az ellenzéki média Felcsúton

Egészen mást kaptak, mint amit vártak.

Alinda Katinkába rúg

Alföldivel természetesen jóban van.

Gyurcsány gyónásra szólított fel!

Sose hittük volna, hogy ez megtörténhet.

Sokan példát vehetnének az új magyar sportcsillagról

Új hős született.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!