2018. január 18., csütörtök, Piroska napja
Belföld
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/hagyomanyos-europai-ertekeket-kell-kepviselnunk-2673433/

A hagyományos európai értékeket kell képviselnünk

ECHO TV - Napi aktuális
A nyílt társadalom ideológiájából fakad az a harc, ami részben Magyarországon folyik az ellenzékkel, illetve részben Nyugat-Európában folyik az ottani vezetőkkel. Erről Harrach Péter, a Kereszténydemokrata Néppárt frakcióvezetője beszélt Napi aktuális című műsorunkban.

A KDNP politikusa szerint nehezen összeilleszthető eszmei különbséget jelent a hagyományos európai értékekhez való ragaszkodás, illetve nyílt társadalom eszméje, amelybe beleértik a különböző kultúrák egymás mellett élését is.

Fotó: ECHO TV

A nyugati kultúra sajnos vesztésre áll, s ebben egy identitásválság is felfedezhető – jelentette ki Harrach Péter, aki szerint az a feladat, hogy képviselni kell a hagyományos és sikeres európai világot, az európai értékeket, az Európai Unió alapítóinak a szellemiségét.

A teljes műsor IDE KATTINTVA tekinthető meg.

Kiemelt

Novák Katalin: Elismerés illeti azokat, akik segítenek, hogy hazánk családbarát ország legyen

A családok éve elsősorban a figyelemről, a családbarát gondolkodásról szól – mondta a politikus, és arra kérte az újságírókat, hogy segítsenek közvetíteni ezeket az értékeket.

Poszt-trauma

Oknyomozó riporternek csapott fel a DK elnöke

Bizonyára ő is a Gőbölyös Soma-díjra hajt.

Megkapták a leckét a fideszes parasztok

Az SZDSZ émelyítő bűzét böfögte fel Vajda Mihály.

Elképesztő információ látott napvilágot

Élő adásban vedlett álcivillé a Független Diákszervezet.

Űrhajóval még nem jöttek

A bevándorlás egy álprobléma.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!