2017. december 14., csütörtök, Szilárda napja
Belföld, Interjú
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/hadhazy-osszekeveri-konzultacios-adatokat-2500693/

Hadházy összekeveri a konzultációs adatokat

Magyarországra az elsők között küldene migránsokat az Európai Parlament
Soros György bábjátékozik mindazokkal a politikusokkal és más szereplőkkel, akik erre kaphatóak, a milliárdos így hajtja végre azt a tervét, amellyel migránsok hatalmas tömegével árasztaná el a kontinenst – erről beszélt a Magyar Időknek Völner Pál. Az igazságügyi miniszter helyettese szerint idehaza is megvannak Soros bábjai.

– A minap határozott arról a kormányzat, hogy megnyújtja a Soros-terv kapcsán indított nemzeti konzultáció határidejét, így az érdeklődők december elsejéig, vagyis péntekig még elmondhatják véleményüket. Miért döntöttek így?
– Az adatok azt mutatták, hogy a múlt héten nagyon felpörgött a folyamat, naponta több tízezer kitöltött kérdőív érkezett, ebből pedig arra lehetett következtetni, hogy még sokan szeretnék kifejteni álláspontjukat a kérdésben. Óriási hiba lett volna, ha nem adjuk meg a lehetőséget minden állampolgárnak arra, hogy véleményt formáljon Soros György tervéről. Arról a tervről, amely Európa és benne Magyarország jövőjét is igen borúsra változtathatja.

– A múlt hét végén elmondta véleményét a tervről, pontosabban a konzultációról Hadházy Ákos is. Az LMP politikusa – összefoglalva – tulajdonképpen hazugsággal vádolta meg a kormányzatot, azt állítva, hogy sokkal kevesebben vettek részt a konzultációban, mint amennyiről a hivatalosság számot adott. Pontosan hogy áll a konzultáció?
– Először is rögzítsük: péntekig 1,755 millió kérdőívet küldtek vissza az állampolgárok postai úton, 156 ezren pedig az interneten mondták el véleményüket. Másodszor, Hadházy Ákos szándékosan összekeveri a beérkezett kérdőívek számát a feldolgozott és értékelt ívek számával. Pontosan így működik egyébként a Soros-gépezet. Az egész szisztéma leginkább bábszínházra hasonlít. Ebben az értelemben pedig Hadházy Ákos nem más, mint egy ócska kesztyűbáb.

Fotó: Kormány.hu

Szél Bernadett (középen) és Hadházy Ákos (jobbra) jött, látott és semmi nem győzte meg őket

– Hogy érti ezt?
– Soros György befolyásos, nagy hatalmú milliárdos, aki évekkel ezelőtt kitalálta tervét arról, hogy hatalmas embertömegeket kell Európába költöztetni. Soros azonban nem európai döntéshozó, így hát különféle módokon meggyőzött, lekenyerezett, magához édesgetett bizonyos civil szervezeteket, számos európai parlamenti képviselőt és megannyi más szereplőt, politikust. A terv egyes pontjainak végrehajtása az ő feladatuk. Ezt igazolja az Európai Parlament LIBE rövidítésű szakbizottságának döntése a felső korlát nélküli, kötelező migránselosztási mechanizmusról, amelyet 43 képviselő szavazott meg, közülük – egy közelmúltban kiszivárgott lista szerint – 23-an Soros ilyen vagy olyan lekötelezettjei. Ezután az EP plenáris ülése is így döntött, ami nem meglepő, hiszen az uniós képviselők közül több mint 220-at tartanak a jól értesültek a milliárdos emberének. Ezek alapján nagyon úgy fest, hogy Soros bábként használja híveit a terve megvalósítására. Hadházy Ákos néhány nappal ezelőtti kijelentése pontosan ebbe a sorba illeszkedik.

– Egészen biztos abban, hogy Soros György mozgatja a háttérből a szálakat? Az üzletember – különféle módokon – a napokban éppen azt bizonygatta, hogy neki igazából nincs is terve, s a magyar kormány hazudik.
– Érdekes helyzet ez. A kormány nem tett egyebet, mint felidézte azokat az egymáshoz egyébként hézagmentesen illeszkedő pontokat, amelyeket Soros az utóbbi hónapokban-években saját maga nyilatkozott vagy írt le. Ezekről a tervet felrajzoló pontokról kérjük ki a konzultációban nyolcmillió magyar állampolgár véleményét. Most pedig Soros előáll, s közli, hogy a kormány hazudik, mert idézi azokat, amiket korábban ő maga mondott vagy leírt. Átlátszó próbálkozás. Soros kiállása ugyanakkor nagyon is fontos. Felszólalásával bizonyította, hogy ő maga, nem pedig más áll a mögött a terv mögött, amely sok millió migránssal árasztaná el Európát. S hogy világos legyen: Magyarországra az elsők között küldene migránsokat az Európai Parlament által megszavazott javaslat, az előterjesztés ugyanis kimondja, hogy először azokat a tagállamokat kell feltölteni illegális bevándorlókkal, amelyek a korábbi kvótadöntés alapján nem vettek át migránsokat. Mi pedig egyet sem vettünk át, inkább perre mentünk az Európai Bíróságon.

– Az is fontos kérdés, hogy Sorosnak miért érheti meg a migránshullám felkorbácsolása.
– Úgy vélem, a dolog egészen világos. A migrációs folyamat alkalmas arra, hogy meggyengítse a nemzetállamokat, kormányokat hozzon kiszolgáltatott helyzetbe, mindeközben elvegye a lakosság biztonságérzetét. Pontosan látszik ez most Nyugat-Európában: úgy készülnek ott a karácsonyra, hogy betonkordonokkal veszik körbe magukat, és állig felfegyverzett katonákkal védik a legkisebb karácsonyi vásárokat is, amiket már nevükön sem neveznek. Továbbá instabil politikai helyzetben bármikor megmozdíthatók az árfolyamok, amivel kiválóan lehet keresni. Ki ne tudhatná ezt jobban, mint az árfolyamok specialistája, Soros György? A magyar kormány ugyanakkor világossá tette, hogy a békét nem áldozza fel, s nem nyit teret a robbantások, az utcai erőszak előtt. Hasonlóan világossá tehetik álláspontjukat a magyar választópolgárok is, elég ehhez kitölteni és visszaküldeni a nemzeti konzultáció kérdőívét péntekig.

Kiemelt

Boldogságügyi miniszter

Időről időre megjelennek boldogságindexek, amelyek a különböző országok közt állítanak fel rangsort, hogy hol boldogabbak, hol szomorúbbak az emberek. Mi ez utóbbiak közt szereplünk.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!