2017. december 12., kedd, Gabriella napja
Belföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/hadhazy-a-fodobozolo-2496160/

Hadházy, a fődobozoló

Hadházy Ákos csütörtökön három különböző budapesti helyszínen tekinthetett bele a nemzeti konzultációs ívek feldolgozásába. Nem, az élő fába nem kötött bele, csak a dobozokba, hogy hiteltelenítse a nemzeti konzultációt.

Magvas facebookos gondolataiból idézünk:
„Egyik helszínen sem tudtak ugyanis arról mutatni BÁRMILYEN nyilvántartást (még egy nyomorult kockás lapot sem) hogy hány doboz érkezett be hozzájuk az adott napon és hány távozott.”

Ha a „helszinek”-től el is tekintünk, bizonyára magyarázatra szorulna a „doboz” fogalma.

Miért is kellene a dobozok számát nyilvántartani?

Hacsak azért nem, hogy ha Hadházy úr jelzi, neki a dobozok száma kell, vagy kiürítésük után esetleg haza szeretné vinni?

„Ráadásul a Koping Datorg ügyvezetője elszólta magát: azt mondta, hogy 13-a hétfőig maximum 400 ezer ív érmezhetett…”

Ha a Kopint(!) Datorg az „érmezett” íveket dolgozza fel, mi is a jelentősége annak, hogy oda mennyi ív vagy doboz „érmezett”? Semmi, talán csak annyi, hogy a feldolgozáshoz megfelelő ütemben „érmezzenek”.

Fotó: facebook

Íme az ominózus Hadházy-féle poszt

Azután szintén az LMP fődobozolójától: „a legnagyobb hazugság, …hogy a menekültkrízis Magyarország EGYETLEN problémája”.

Valóban, kisbetűvel írva sem egyetlen problémája országunknak a menekültkrízis, még ha az egyik legsúlyosabb is, de még mekkora lehetne attól kezdve, hogy az EU ránk erőltet egy falunyi, vagy városnyi migránst, na meg azok hozzátartozóit…

És valóban, van még mit rendbe tenni, amire viszont az ilyen „helszínre” „érmező” fődobozolók és pártjaik bizonyosan képtelenek.

Fotó: Kormany.hu

Egy teremnyi konzultációs ívet nézett meg Hadházy, de ez nem zavarta abban, hogy pár perccel később azt hazudja, az egész nem létezik

 

Kiemelt

Izrael fővárosa Jeruzsálem

Először tekintsünk a nemzetközi, liberális érdekekre, melyek már köszönőviszonyban sincsenek a klasszikus szabadelvű értékekkel, ahogyan azokat anno a magyar reformkor nagyjai is vallották.

Poszt-trauma

Havas tanár úr és a sötét árnyak

Itt a legújabb zaklatási ügy!

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!