2017. október 19., csütörtök, Nándor napja
Belföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/ha-rona-peter-valotlant-allit-akkor-hazudik-2052856/

Ha Róna Péter valótlant állít, akkor hazudik

Ráadásul hazai ballib sajtót sem olvas

A ballib médiában sztárolt közgazdász, oktató a következő kijelentésre ragadtatta magát: „Azt a tényt, amit én mindennap érzékelek Nyugat-Európában járva, hogy Magyarország már egy nem kívánatos tagja az Európai Uniónak, a magyar társadalom nem érti. Pedig ennek Berlin, Bécs, Párizs, Róma és Brüsszel rendszeresen hangot is ad, aminek kommunikálása a magyar sajtóban viszont meglehetősen gyér.”

Nem tudni, milyen orgánumokból, milyen gyakorisággal tájékozódik Róna, de nyilvánvaló, hogy a szinte napi gyakorisággal ezzel foglalkozó, kormányunkat – hozzá hasonlóan – megbuktatni szándékozó ballib médiumokat nem olvas, RTL Klubot, HírTV-t, ATV-t nem néz. Ebben az esetben viszont kérdés, hogy mi bátorítja erre a képzettségéhez méltatlan, tájékozatlanságát bizonyító kijelentésre.

Nem arról van szó esetleg, hogy bár a témában napi szinten sulykolja hazugságait a ballib sajtó, az emberek (így ő maga is) már nem hisznek neki?
Még érdekesebb Róna ugyanazon Népszava interjúban tetten ért valótlan állítása: „Magyarország a menekülteket átkeresztelte migránsokká, és valamennyiüket kivétel nélkül elutasította.”

Ezzel szemben a hivatalos adat (itt érhető el), hogy Magyarországon 2017.06.30-án 3375 fő a menekültként és oltalmazottként személyi igazolvánnyal rendelkezők száma.

Nem csoda, ha ezzel a menekültes, migránsos, politikai jellegű csúsztatás kategóriájába tartozó valótlan kijelentéssel Róna csak tovább ássa az egyébként is igen mély gödröt, amelyből további hazudozásokkal képtelen a ballib sajtó és ő maga is kimászni.

Hirdetés

Kiemelt

Komoly ellenzéki tömb alakul Porosenko ellen

A Mihail Szaakasvili nevével fémjelzett keddi tiltakozó megmozduláson közel ötezren voltak. Felhívásához csatlakozott két parlamenti párt is.

Poszt-trauma

Megfenyegették a baloldali kis pártokat

Teddynek tele van a hócipője és van egy tuti tippje.

Propagandaméter

TASZ képlete objektív és világos.

Karácsonyi szemfényvesztés

Itt a baloldal, hol a baloldal?

Kunhalmi és a bolsevik tempó

Régi/új koktél Soros boszorkánykonyhájából.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!