2017. augusztus 22., kedd, Menyhért, Mirjam napja
Belföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/ha-rona-peter-valotlant-allit-akkor-hazudik-2052856/

Ha Róna Péter valótlant állít, akkor hazudik

Ráadásul hazai ballib sajtót sem olvas

A ballib médiában sztárolt közgazdász, oktató a következő kijelentésre ragadtatta magát: „Azt a tényt, amit én mindennap érzékelek Nyugat-Európában járva, hogy Magyarország már egy nem kívánatos tagja az Európai Uniónak, a magyar társadalom nem érti. Pedig ennek Berlin, Bécs, Párizs, Róma és Brüsszel rendszeresen hangot is ad, aminek kommunikálása a magyar sajtóban viszont meglehetősen gyér.”

Nem tudni, milyen orgánumokból, milyen gyakorisággal tájékozódik Róna, de nyilvánvaló, hogy a szinte napi gyakorisággal ezzel foglalkozó, kormányunkat – hozzá hasonlóan – megbuktatni szándékozó ballib médiumokat nem olvas, RTL Klubot, HírTV-t, ATV-t nem néz. Ebben az esetben viszont kérdés, hogy mi bátorítja erre a képzettségéhez méltatlan, tájékozatlanságát bizonyító kijelentésre.

Nem arról van szó esetleg, hogy bár a témában napi szinten sulykolja hazugságait a ballib sajtó, az emberek (így ő maga is) már nem hisznek neki?
Még érdekesebb Róna ugyanazon Népszava interjúban tetten ért valótlan állítása: „Magyarország a menekülteket átkeresztelte migránsokká, és valamennyiüket kivétel nélkül elutasította.”

Ezzel szemben a hivatalos adat (itt érhető el), hogy Magyarországon 2017.06.30-án 3375 fő a menekültként és oltalmazottként személyi igazolvánnyal rendelkezők száma.

Nem csoda, ha ezzel a menekültes, migránsos, politikai jellegű csúsztatás kategóriájába tartozó valótlan kijelentéssel Róna csak tovább ássa az egyébként is igen mély gödröt, amelyből további hazudozásokkal képtelen a ballib sajtó és ő maga is kimászni.

Kiemelt

Migráns támadások Németországban és Horvátországban

Marokkói migránsok támadtak rá emberekre a hétvégén a németországi Essenben és Zágrábban is. Az esseni gyanúsítottak jelenleg menekültügyi eljárás alatt állnak.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!