2017. február 21., kedd, Eleonóra napja
Belföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/ha-lenne-2006-hirtv-csocseleknek-nevezne-tuntetoket-1277539/

Ha most lenne 2006, a HírTV csőcseléknek nevezné a tüntetőket

Sas-kabarét a HírTV-be!

Kálmán Olga a helyére kerül. Végre. A HírTV-be. Oda való. Simicska tévéje ugyanis már jó ideje fullban nyomja a migránssimogatást, nyálkás léként folyik ki belőle a Soros-művek propagandája. Minden indexes és 444.hu-s hír copy-paste-tel megy át a híradójukba.

180 fokos fordulat?

Ha megfizetik, persze.

Megszeppent hírolvasók pörgetik a tiborczrogánhabonyandyvajna mantrát, aztán azon versenyeznek, ki tudja egy levegővel elmondani tízszer, hogy „felcsút-mészároslőrinc-kisvasút-panchoaréna-orbánráhel-pharaón”. Huh. Alinda esténként beszívott értelmiségiekkel röhög a stúdióban: „Nem mondod, basszus, hogy most tényleg a HírTV-ben vagyunk? Komolyan ABBAN a HírTV-ben? ” Havas tanár úr néha beugrik egy kávéra a Szentendrei útra, barackot nyom a volt tanítványok fejére. „Ez az, srácok, már ATV-bbek vagytok az ATV-nél.”

Hol lehetne Olgának kellemesebb a környezet, mint itt? Már Gyurcsány is hazai pályán léphet fel nála az őszödi beszéd karaoke változatával.

Ha most lenne 2006 ősze, a HírTV a vízágyúból jelentkezne be élőben Gergényi Péter audiókommentárjával.

„Kedves nézőink, a csőcselék eltakarítása után, most jöjjön egy kis kabaré. Józsi, milyen fergeteges poénokkal készültetek mára?”

Nyilván maradt még egy kis apró a közgépes közbeszerzésekből. Sas Józsi hány millióért is szerződik majd a HírTV-be?

(A cikk szerzője 2004-től 2010-ig a HírTV hírigazgatója, 2010 decembere és 2015 februárja között a csatorna vezérigazgató-helyettese volt. A G-napon, a tulajdonos által elvárt 180 fokos politikai fordulat miatt mondott le.)

Kiemelt

Olimpiai pályázat: nemzeti ügyből pártpolitika

Orbán Viktor miniszterelnök szerint csak konszenzusos ügyként lehetne sikerre vinni a budapesti olimpiai pályázat ügyét.

Poszt-trauma

Deutsch Tamás keményen beszólt az Arany Medve-díjasnak

Enyedi Ildikó retteg és szégyenkezik.

Minden eddigit felülmúló árulást követett el két magyar balliberális

Vajon elegendő lenne velük kapcsolatban a hazaáruló kifejezés?

A Népszava páros lábbal szállt bele a magyarokba

A Vörös kalapács újra lecsapott.

Rabszolga

Kósa Lajos megint lényegre törő volt.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!