2016. május 30., hétfő, Janka, Zsanett napja
Belföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/gyurcsany-elszolta-magat-384679/

Gyurcsány elszólta magát

„A hirdetőoszlopnak nincs pártállása” – mondta tegnap Gyurcsány Ferenc az ATV-ben, miután arról kérdezték nem érzi-e furcsának, hogy korábbi politikai ellenfelének, Simicska Lajosnak a cégétől vásárolt plakáthelyeket a kampányához.

A DK elnöke szerint a családi kapcsolatokban és az üzleti életben is szenvedünk attól, hogy folyton azt vizsgáljuk, kinek mi a pártállása. És bizony azt a szót is kimondta Fletó, hogy ez „bornírtság”.

Gyurcsány magyarázata szerint, akkor érhetné őt kritika, ha politikai szövetségre lépne Simicskával, de erről nincsen szó.

„Ha golyóstollat veszünk a DK-ban nem kérdezzük meg az írószerest, hogy van-e a boltban tulajdonrésze Rogánnak vagy Lázárnak.” – tette hozzá. És még hosszú percekig adta a hülyét, de egy kicsit azért elszólta magát.

Azt mondta: tudták a DK-ban, hogy a sajtó „imádni fogja” azt a hírt, hogy pártja Simicskával kötött üzletet.

Kiemelt

Ma indul a kihívás hónapja a fogyasztóvédelemben

A tudatosabb fogyasztó kis odafigyeléssel, megfontolt választásokkal felelősen óvja egészségét és környezetét, tapasztalatait pedig nem tartja meg magának.

Poszt-trauma

Amíg a felesége haldoklott, megmászta az Everestet

Tanmese az emberi önzésről.

Lúzermagyarozás és a Veszprém kudarca

Katasztrófa-e a kölni vereség?

Leszbikus nyomulás az ELTE klubnál

Ne várjunk jó modort a homoszexuális szervezetektől.

Kocsis Zoltán fején találta a szöget

A kultúránkat elsöprő jelenségekről beszélt.

Hirdetés