2018. január 23., kedd, Zelma, Rajmund napja
Belföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/gyurcsany-a-sztar-2450056/

Gyurcsány a sztár

Maga Gyurcsány Ferenc tette közzé szerényen, hogy a „világ legjobb egyetemének vitafórumán” tartott előadást. Egy fotót is mellékelt a DK elnöke az eseményről, ahol még a karzaton is lógtak, ketten. Gyurcsány szereplésétől elájult a teljes magyar balliberális média, az atv.hu például ezzel a címmel sztárolta: „Elképesztő, hol tartott előadást Gyurcsány Ferenc”.

Az „elképesztő” helyen tartott vitafórumon négy meghívott vett részt, egy a konzervatív, egy a munkáspárti oldalról, egy radikálisan euroszkeptikus, és minden bizonnyal az ő ellenpontjaként jutott valakinek eszébe Magyarország egykori táncos miniszterelnöke. Bár egyes beszámolókkal ellentétben Gyurcsány nem az oxfordi egyetemen adott elő, hanem csupán az intézmény vitafórumán beszélgetett, az utóbbi időben Oxfordban tapasztalt változásokat tekintve semmin sem lehet csodálkozni.

Börtönből szabadult dzsihadistákat foglalkoztatnak, de beszédes az is, hogy az az amerikai Khizr Khan is tarthatott valódi (!) előadást – nem pedig csak vitafórumon szólhatott, mint a DK immár nemzetközi szinten is jegyzett elnöke -, aki szerint az amerikai alkotmányt felülírja a saría törvénykezés. Van tehát még mit tanulnia a DK elnökének, hogy eggyel magasabb polcra helyezzék, ne vesszen el az LMBTQI… aktivisták és mondjuk a dzsihadisták között.

Kiemelt

Halálos áldozatokkal járó lövöldözés volt egy iskolánál az USA-ban

Két halálos áldozata és 17 sebesültje van kentuckyi középiskolában elkövetett keddi lövöldözésnek.

Poszt-trauma

Ordas hazugság a holland sajtóban a magyar oktatásról

Szerintük funkcionális analfabéták a magyar diákok.

Ungár elszabadult

Pártmegbízás vagy önmegvalósítás a trollkodás?

Zavarta a terrorgyanús afgán migránst a kereszt, levette a német bíróság

Ez így korrekt Európában.

Fodor Gáborék meghökkentő közleménye

Üzenet jött a mikroszkóp alól.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!