2017. november 22., szerda, Cecília napja
Belföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/gyurcsany-a-sztar-2450056/

Gyurcsány a sztár

Maga Gyurcsány Ferenc tette közzé szerényen, hogy a „világ legjobb egyetemének vitafórumán” tartott előadást. Egy fotót is mellékelt a DK elnöke az eseményről, ahol még a karzaton is lógtak, ketten. Gyurcsány szereplésétől elájult a teljes magyar balliberális média, az atv.hu például ezzel a címmel sztárolta: „Elképesztő, hol tartott előadást Gyurcsány Ferenc”.

Az „elképesztő” helyen tartott vitafórumon négy meghívott vett részt, egy a konzervatív, egy a munkáspárti oldalról, egy radikálisan euroszkeptikus, és minden bizonnyal az ő ellenpontjaként jutott valakinek eszébe Magyarország egykori táncos miniszterelnöke. Bár egyes beszámolókkal ellentétben Gyurcsány nem az oxfordi egyetemen adott elő, hanem csupán az intézmény vitafórumán beszélgetett, az utóbbi időben Oxfordban tapasztalt változásokat tekintve semmin sem lehet csodálkozni.

Börtönből szabadult dzsihadistákat foglalkoztatnak, de beszédes az is, hogy az az amerikai Khizr Khan is tarthatott valódi (!) előadást – nem pedig csak vitafórumon szólhatott, mint a DK immár nemzetközi szinten is jegyzett elnöke -, aki szerint az amerikai alkotmányt felülírja a saría törvénykezés. Van tehát még mit tanulnia a DK elnökének, hogy eggyel magasabb polcra helyezzék, ne vesszen el az LMBTQI… aktivisták és mondjuk a dzsihadisták között.

Hirdetés

Kiemelt

Antal Nimród: A Viszkis nem ítélkezik senki felett

A Viszkis egyetlen oldal mellett sem tűzi ki a zászlót, nem ítélkezik sem Ambrus Attila, sem a rendszerváltás utáni Magyarország viszonyai felett – mondta a rendező.

Poszt-trauma

Nemcsak trollkodik, manipulál is a Momentum

Az új SZDSZ és a kocsmai stílus.

Ujhelyi nagyon meglepődhetett a kérdésére kapott válaszon

A legilletékesebbekhez fordult.

Ötven ostoba

A Ferencvárosi Torna Club most ­en­nyinél tart. Sok? Kevés?

A hitelesség és a HVG

Aki keveset gondolkodik...

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!