2017. december 16., szombat, Etelka, Aletta napja
Belföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/gyulnek-fellegek-soros-terv-felett-2244880/

Gyűlnek a fellegek a Soros-terv felett

A világháló enciklopédiájába, a Wikipédiába egy szerkesztő szeptember 16-án felvitte a Soros-terv szócikket. A 2015-ös és a módosult 2016-os, Soros György által publikált pontokat írta le benne (szinte) minden kommentár nélkül, tényszerűen. 2017. szeptember 20-ával bezáróan összesen 1027-en látták a tartalmat, de máris átesett a szócikk egy törlésen(!), majd visszaállításon, majd ismét törlésre javasolták a (liberális?) cenzorok.

Tegyük csendben hozzá, hogy a nem túl konzervatív index.hu is publikálta ugyanezen pontokat („…hétpontos terv, írta tavaly ősszel Soros…”) szeptember 8-án 7 óra 36 perckor.

Nézzünk néhány Wikipédia szerkesztő „észérvét” a törlés mellett:

– „A cikk tárgya nem létezik.”
– „A tálalás erős csúsztatás.”
– „A zsidókérdés is fontos, meg a világméretű összeesküvés a magyarság ellen az is fontos. Főleg állomásként fontos az emberek elhülyítésében.”
– „Nem létező, elfogult aktuálpolitikai dolog…”

Ezek az elmés és frappáns indokok után nézze meg mindenki, hogy létezik-e maga Soros szerint a terv.

A George Soros jegyezte írásban a „plan” szó több alkalommal szerepel, többek között így: „Here are the six components of a comprehensive plan.” (Itt lefordítható.)

Igen, maga a spekuláns is tervnek nevezi, ezt leírja, vagyis az ő terve.

Magyarul: Soros-terv.

A Soros-terv pedig akkor is Soros-terv marad, ha az internetet uraló liberális banda – régi reflexeket felélesztve – eltávolítja a szócikket a Wikipédiából, mondván, ha valami ott nincs az letagadható, az nem is létezik.

Kedves Ballib, értjük, ciki, szégyenteljes, vállalhatatlan a Soros-terv számotokra is, ezért legszívesebben tagadnátok, de életveszélyes, ezért mi nem maradunk csendben!

Kiemelt

Ahol Hosszú, ott az arany

Az úszók rövid pályás Európa-bajnokságán Katinka mérlege négyből négy, ezúttal 200 méter háton és 100 méter vegyesen iskolázta le a mezőnyt.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!