2017. november 20., hétfő, Jolán napja
Belföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/gyorgyi-bocs-hogy-tolem-tudod-meg-de-simicska-fonokod-2185018/

Györgyi, bocs, hogy tőlem tudod meg, de Simicska a főnököd

Parádés interjú a Heti Válaszban.

Simicska hetilapjában Stumpf András készített interjút a Simicska TV sztárműsorvezetőjével (Ó, Istenem!) Szöllősi Györgyivel. Kálmán Olga most nagyon duzzoghat.

A túlértékelt műsorvezetőknél csak az a kínosabb, ha nem veszik észre, hogy túlértékeltek. Így nem csoda, ha a sztárriporter olyanokat nyilatkozik, hogy neki „nem Simicska a főnöke, nem is szól bele az adásba”.

Míg a Hír TV épületén büszkén lobog a sajtószabadság zászlaja, halkan üzenjük Györgyinek, hogy volt egy G-nap, amikor Simicska Lajos elég explicit elmondta, hogy ő a főnök, és aki nem engedelmeskedik neki, az nemes egyszerűséggel ki lesz b…va. Tudom, mert ott voltam.

Attól még, hogy Lajos nem sokkolja árammal vagy fojtogatja telepatikusan Darth Vader módjára a műsorvezetőit interjúzás közben, a tévéjében pont az történik, amit ő akar. Mert ugye Csintalantól megtanultuk, hogy „Simicska nem hülye”. Remélem, még időben szólok: az olvasók sem, és az újságírószakma sem. A 180 fokra alkalmas jelleműek és az újonnan érkező renegát libsi hadak nagy szimbiózisban csaptak bele az Orbán-gyűlöletbe, majd a Simicska-nyilatkozatok hatására szépen besoroltak a Jobbik mögé Olgával az élen. Pont úgy, ahogy ezt Simicska elvárja.

Ennek felismeréshez mondjuk nézni is kéne a Hír TV-t nemcsak vezetni benne egy műsort. Vona Gábor a héten hányadszor is volt bent a stúdióban? Staudt Gábort miért is kellett kétszer meginterjúvolni, hogy másodszor már ne kapjon kínos kérdést? Sokkal korrektebb lenne, ha a Hír TV bevallaná, hogy hol focizik, mi a célja: Orbán megbuktatása a gazda parancsa szerint.

Azok, akik a kormánypárti médiát propagandagépezetnek kiáltották ki, épp egy propagandagépezetben ülnek, amely még ráadásul sunyi is, és függetlenséget hazudik. Persze kellemetlen ezt bevallani, pláne ha egy műsorvezetőt épp az árulás tesz sztárrá.

A szerző az Echo TV vezérigazgató-helyettese

Hirdetés

Kiemelt

Tovább lazíthat a jegybank

Az októberi, eseménytelennek mondható ülést követően kedden újból a piaci szereplők figyelmének középpontjába kerülhet a magyar jegybank.

Poszt-trauma

Ujhelyi nagyon meglepődhetett a kérdésére kapott válaszon

A legilletékesebbekhez fordult.

Ötven ostoba

A Ferencvárosi Torna Club most ­en­nyinél tart. Sok? Kevés?

A hitelesség és a HVG

Aki keveset gondolkodik...

Bokros agymenése

A MoMa ura már további három Orbán-ciklust is elképzelhetőnek tart!

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!