2017. május 24., szerda, Eszter, Eliza napja
Belföld
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/gyanusitas-nyirbatori-gazszivargasi-ugyben-1598074/

Gyanúsítás a nyírbátori gázszivárgási ügyben

Gyanúsítottként hallgatott ki a nyírbátori rendőrkapitányság egy 40 éves helyi férfit közveszélyokozás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt abban a gázszivárgási ügyben, amelyről a Magyar Idők is beszámolt.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság hozzátette: a folyamatban lévő nyomozás érdekeire tekintettel bővebb információt jelenleg nem áll módjukban adni.

Az eset még két hete, egy nyírbátori ingatlannál történt, az ügyben több hatóság is intézkedett. A rendőrség akkor arról tájékoztatott, hogy a szivárgást a gázszolgáltató szakemberei szüntették meg. Megírtuk, hogy az intézkedés érintette a Pálma Wellness Hotelt is, a szolgáltatóegységet üzemeltető társaság tulajdonos-ügyvezetője Levenda Attila, Levendáné Lengyel Valéria nyírbátori MSZP-s képviselő fia. Száraz Gábor, a Tigáz-csoport szóvivője azt közölte, hogy egy rendőrségi akcióban Nyírbátorban két fogyasztási helyet ellenőriztek – mindkettő ugyanahhoz a tulajdonosi körhöz köthető –, és a Tigáz a rendőrség munkáját segítette.

Részleteket azonban nem árult el. Lapunk úgy értesült: a rendőrségi akciót azért rendelték el, mert a hatóságok tudomására jutott, hogy az egyik helyszínen illegális gázüzemű töltőállomás működik, amit meg is találtak. A gáz olyan nagy nyomáson szivárgott, ami rendkívül balesetveszélyes volt. A környékbeli lakókat egy időre ki kellett telepíteni.

A Magyar Idők megkereste a Pálma Wellness Hotelt, ahol közölték: nem nyilatkoznak, mert „nem történt semmi”.

Hirdetés

Kiemelt

Törött ujjal a csodatevés jegyében

A Szeged 2012. október 28-án győzött legutóbb 7 góllal a Veszprém ellen, azaz nincs más hátra, mint lekopírozni a négy és fél éves mutatványt.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!