2017. június 27., kedd, László napja
Belföld
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/gyanusitas-nyirbatori-gazszivargasi-ugyben-1598074/

Gyanúsítás a nyírbátori gázszivárgási ügyben

Gyanúsítottként hallgatott ki a nyírbátori rendőrkapitányság egy 40 éves helyi férfit közveszélyokozás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt abban a gázszivárgási ügyben, amelyről a Magyar Idők is beszámolt.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság hozzátette: a folyamatban lévő nyomozás érdekeire tekintettel bővebb információt jelenleg nem áll módjukban adni.

Az eset még két hete, egy nyírbátori ingatlannál történt, az ügyben több hatóság is intézkedett. A rendőrség akkor arról tájékoztatott, hogy a szivárgást a gázszolgáltató szakemberei szüntették meg. Megírtuk, hogy az intézkedés érintette a Pálma Wellness Hotelt is, a szolgáltatóegységet üzemeltető társaság tulajdonos-ügyvezetője Levenda Attila, Levendáné Lengyel Valéria nyírbátori MSZP-s képviselő fia. Száraz Gábor, a Tigáz-csoport szóvivője azt közölte, hogy egy rendőrségi akcióban Nyírbátorban két fogyasztási helyet ellenőriztek – mindkettő ugyanahhoz a tulajdonosi körhöz köthető –, és a Tigáz a rendőrség munkáját segítette.

Részleteket azonban nem árult el. Lapunk úgy értesült: a rendőrségi akciót azért rendelték el, mert a hatóságok tudomására jutott, hogy az egyik helyszínen illegális gázüzemű töltőállomás működik, amit meg is találtak. A gáz olyan nagy nyomáson szivárgott, ami rendkívül balesetveszélyes volt. A környékbeli lakókat egy időre ki kellett telepíteni.

A Magyar Idők megkereste a Pálma Wellness Hotelt, ahol közölték: nem nyilatkoznak, mert „nem történt semmi”.

Hirdetés

Kiemelt

Hackertámadás ért Ukrajnában több bankot és szolgáltató vállalatot

Az ukrán jegybank honlapján közölte, hogy az érintett bankoknál emiatt nehézségekbe ütközik ügyfeleik kiszolgálása.

Poszt-trauma

Mini G-nap

Kíváncsian várjuk a G-ző politikus felívelő karrierjét.

Óriási meglepetés az Amnesty Internationaltől!

Meglepődtünk.

Minden áron bele akartak rúgni a Fideszbe ballibék

A nagy leleplezés.

A „függetlenség”

Ha kormányellenes, akkor az a ballib médiában hírnévre váltható.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!