2017. december 14., csütörtök, Szilárda napja
Belföld
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/gulyas-gergely-nem-aktualis-jobbik-frakciovezetojenek-vitakezdemenyezese-2319688/

Gulyás Gergely: nem aktuális a Jobbik frakcióvezetőjének vitakezdeményezése

MTI
Gulyás Gergely, a Fidesz frakcióvezetője nem tartja aktuálisnak a Jobbik parlamenti képviselőcsoportját vezető Volner János azon kezdeményezését, hogy vitázzanak egymással.

A kormánypárti politikus erről szóló levelét a Fidesz-frakció sajtóosztálya juttatta el hétfőn az MTI-hez, válaszul Volner János múlt csütörtöki levelére, amelyben a bevándorlásról szóló vitára hívta a Fidesz-frakció vezetőjét.

Gulyás Gergely erre úgy reagált: „tekintettel arra, hogy alig egy hónappal ezelőtt volt lehetőségünk álláspontjaink ütköztetésére, a kezdeményezését nem tartom aktuálisnak”.

„A frakcióvezető úr számára így felszabaduló idő arra is módot ad, hogy a Jobbik a hatóságokkal szembeni törvényes kötelezettségeinek” határidőre tegyen eleget

– fogalmazott a Fidesz politikusa válaszában.

Volner János múlt csütörtöki levelében egyebek mellett azt írta Gulyás Gergelynek: biztos abban, hogy ha az MSZP frakcióvezetőjével nyitott az érdemi vitára, akkor „még inkább nyitott lesz a kihívó erő, a Jobbik – amely lényegesen nagyobb társadalmi támogatottsággal rendelkezik az MSZP-nél – frakcióvezetőjével is vitázni”.

Kiemelt

Boldogságügyi miniszter

Időről időre megjelennek boldogságindexek, amelyek a különböző országok közt állítanak fel rangsort, hogy hol boldogabbak, hol szomorúbbak az emberek. Mi ez utóbbiak közt szereplünk.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!