2017. május 26., péntek, Fülöp, Evelin napja
Belföld
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/globalis-kampanyt-indit-az-amnesty-international-1433140/

Globális kampányt indít az Amnesty International

Az európai régió egyik legkiábrándítóbb emberi jogi teljesítményét nyújtja Magyarország – hangzott el az Amnesty International éves jelentésének sajtótájékoztatóján. Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója erre úgy reagált: az Amnesty International egyike azoknak a migránspárti ügynökszervezeteknek, amelyek Soros György pénzéből működnek, nem először támadva a magyar bevándorláspolitikát.

– Az európai régió egyik legkiábrándítóbb emberi jogi teljesítményét nyújtja Magyarország – mondta Iván Júlia, az Amnesty International (AI) Magyarország igazgatója a nemzetközi szervezet éves jelentését bemutató sajtótájékoztatón tegnap Budapesten. Hozzátette, a rólunk szóló rész legsúlyosabb megállapításai a menekültekkel és a menedékkérőkkel kapcsolatosak. – Magyarország évek óta mindent megtesz azért, hogy a háborúk és üldözés elől menekülők semmilyen védelmet ne kapjanak – vélekedett a szervezet igazgatója.

Forrás: Reuters

A magyar bevándorláspolitikát támadják a jogvédők

A jelentés hazánkkal kapcsolatban kiemelte még a terrorveszélyhelyzet intézményével kapcsolatos aggályokat, a sajtó- és szólásszabadság helyzetét, a romák hátrányos megkülönböztetését, valamint a kormány fellépését a civil szervezetekkel szemben. Az AI tegnap bejelentette, tavasztól globális kampányt indítanak annak érdekében, hogy megmutassák a civil szervezetek hasznosságát felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt.

Az Amnesty International arra ösztönzi az Európába érkező illegális bevándorlókat, hogy „szegjék meg Magyarország törvényeit” – reagált közleményében a Kormányzati Tájékoztatási Központ tegnap. Úgy fogalmaztak: ezt senkitől sem tűrjük el, be kell tartani a törvényeinket.

Hidvéghi Balázsnak, a Fidesz kommunikációs igazgatójának közleménye szerint az Amnesty International „egyike azoknak a migránspárti ügynökszervezeteknek, amelyek Soros György pénzéből működnek és a migránspárti erőket szolgálják”, nem először támadva a magyar bevándorláspolitikát. „Az AI támadása most is borítékolható volt, miután a magyar parlament napirendre vette a jogi határzár további megerősítését” – írta. Hozzátette: a migránsok őrizetbe vételéről szóló törvényjavaslatot „akkor is támogatni fogjuk, ha szembe kell néznünk nemzetközi szervezetek felerősödő aktivitásával”.

Hirdetés

Kiemelt

Beatrice, tangó, Bizánc

A sajtótájékoztatón három produkciót emeltek ki a jelen lévő művészek – izgalmas évadnak nézünk elébe, komoly szakmai kihívásokkal, bátor vállalásokkal.

Poszt-trauma

Liberáliséknál a „vidékies” egy szitokszó

Ráadásul a „vidékies” és a „fiatal” is összeférhetetlen!

Libabőr: a politikus már 1899-ben megjósolta Európa sorsát

Megdöbbentő üzenet a múltból.

Az agresszió bármikor megismétlődhet!

Olga néni karjaiban kötnek ki, pedig egy gyermekpszichológus többet érne.

Újabb dermesztő Soros-akta került nyilvánosságra

800 millió dollárral fogad a spekuláns.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!