2017. április 29., szombat, Péter napja
Belföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/gestapos-modszerek-simicska-tevejeben-1479343/

Gestapós módszerek Simicska tévéjében

Hír TV-s vezető: „Ez háború!”

Nem barátkozhatnak a rivális Echo TV-hez szerződött régi kollégáikkal Simicska Lajos Hír TV-jének dolgozói – tudta meg lapunk felháborodott munkatársaktól. Egy néhány nappal ezelőtti állománygyűlésen Tarr Péter vezérigazgató-helyettes megtiltotta a Hír TV-seknek, hogy a forgatási helyszíneken, sajtótájékoztatókon szóba álljanak az Echo TV stábtagjaival.

A csatorna vezetője kijelentette, hogy „innentől kezdve vérre megy a dolog. Ez háború!”.

Az utasításon sokan megdöbbentek, hiszen a vezérigazgató-helyettes több évtizedes barátságok megszakítását várja el. A tilalom tovább fokozta a Hír TV-ben uralkodó ideges hangulatot. Korábban azokat a családtagokat szólították fel távozásra, akinek valamilyen rokona a jobboldali Echo TV-nél vállalt állást.

A Hír TV-ben naponta mondanak fel munkatársak, mert már nem hiszik el a vezetőség hazugságait. Decemberben a baloldali Kálmán Olga érkezése okozott felmondási hullámot, nemrég pedig a hírcsatorna legnézettebb műsora, a Riasztás teljes stábja mondott fel viharos körülmények között. A bűnügyi műsor és a körülbelül 50 dolgozó elvesztése információink szerint Simicska Lajost is felbőszítette. Valószínűleg ezért keményítettek be a hírcsatornánál.

A Hír TV újonnan érkezett liberális munkatársai között teljes értetlenséget okozott, hogy Simicska Lajos Ádám nevű fia, a Magyar Nemzet társ-ügyvezetője, tegnap bejelentette, hogy a Jobbik politikáját és Vona Gábort támogatja a következő parlamenti választáson. „Nem erről volt szó” – mondta lapunknak egy baloldali laptól nemrég nagy reményekkel a Hír TV-hez szerződő szerkesztő. Simicska nyílt beállása a Jobbik mögé újabb felmondási hullámot indíthat el.

Kiemelt

Két esztendő alatt elkészülhet az M4-es gyorsforgalmi Ceglédig

Az M4-es javítja a fővárosi agglomeráció közlekedését és közelebb hozza a fővároshoz Szolnokot.

Poszt-trauma

Túltolta a béreket a Hír TV

Jól fizet Simicska tévéje, csak meddig?

Gyurcsány mégis megszerezte a dokumentumokat

Csak nem azokat.

Így fonják át Soros polipjának csápjai a ballib médiát 4.

A polip működése, nyomásgyakorlása a médián keresztül mutatható be legegyszerűbben.

Verhofstadt a liberálisok utolsó reménye

Az EP liberális frakcióvezetője könyvégetést vizionált Magyarországon.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!