2017. március 28., kedd, Gedeon, Johanna napja
Belföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/gestapos-modszerek-simicska-tevejeben-1479343/

Gestapós módszerek Simicska tévéjében

Hír TV-s vezető: „Ez háború!”

Nem barátkozhatnak a rivális Echo TV-hez szerződött régi kollégáikkal Simicska Lajos Hír TV-jének dolgozói – tudta meg lapunk felháborodott munkatársaktól. Egy néhány nappal ezelőtti állománygyűlésen Tarr Péter vezérigazgató-helyettes megtiltotta a Hír TV-seknek, hogy a forgatási helyszíneken, sajtótájékoztatókon szóba álljanak az Echo TV stábtagjaival.

A csatorna vezetője kijelentette, hogy „innentől kezdve vérre megy a dolog. Ez háború!”.

Az utasításon sokan megdöbbentek, hiszen a vezérigazgató-helyettes több évtizedes barátságok megszakítását várja el. A tilalom tovább fokozta a Hír TV-ben uralkodó ideges hangulatot. Korábban azokat a családtagokat szólították fel távozásra, akinek valamilyen rokona a jobboldali Echo TV-nél vállalt állást.

A Hír TV-ben naponta mondanak fel munkatársak, mert már nem hiszik el a vezetőség hazugságait. Decemberben a baloldali Kálmán Olga érkezése okozott felmondási hullámot, nemrég pedig a hírcsatorna legnézettebb műsora, a Riasztás teljes stábja mondott fel viharos körülmények között. A bűnügyi műsor és a körülbelül 50 dolgozó elvesztése információink szerint Simicska Lajost is felbőszítette. Valószínűleg ezért keményítettek be a hírcsatornánál.

A Hír TV újonnan érkezett liberális munkatársai között teljes értetlenséget okozott, hogy Simicska Lajos Ádám nevű fia, a Magyar Nemzet társ-ügyvezetője, tegnap bejelentette, hogy a Jobbik politikáját és Vona Gábort támogatja a következő parlamenti választáson. „Nem erről volt szó” – mondta lapunknak egy baloldali laptól nemrég nagy reményekkel a Hír TV-hez szerződő szerkesztő. Simicska nyílt beállása a Jobbik mögé újabb felmondási hullámot indíthat el.

Hirdetés

Kiemelt

Megszólalt Soros európai helytartója

Többek között elmondták, hogy természetesen a hozzájuk hasonló értékrendet valló szervezeteket támogatják, például a liberális jogvédőket.

Poszt-trauma

Újra lesújtott a genderterror

Ezúttal Amerikában.

Botka olyat kapott, hogy a fal adta a másikat

Kilövési engedély.

Bróker-ügy: Kulcsár leülte, a szocialisták megúszták

Pedig több ismert szocialista politikust is hírbe hoztak a botránnyal.

Szavazás: magyar lett az Év EP-képviselője

Már tavaly is döntős volt. Vajon ki lehet az?

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!