2017. szeptember 25., hétfő, Eufrozina, Kende napja
Belföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/folyik-az-agymosas-budapesten-forradalomcsinalo-2189269/

Folyik az agymosás, Budapesten a forradalomcsináló

A tüntikézni imádó Gulyás Marci mozgalma meghívta a (CIA és Freedom House háttérrel?) „Milosevicsbuktató” Szrgya Popovicsot, mutassa be könyvét.

Az Alkotmány utcában némi túlzással a szervezők és a média képviselői többen voltak, mint a sokak szerint világszerte felforgató tevékenységet inspiráló és szervező Popovics könyve iránt érdeklődők.

A hivatalosan könyvbemutatónak szánt beszélgetésen „szerencsétlen” Popovics a moderátortól folyamatos monológokat viselt el. Az egyórányira sikeredett beszélgetést a következő Facebook-komment jellemezte leginkább: „Ez a nö (a moderátor – a szerk.) élvezi magát, annyira túlteng, hogy alig hagyja, hogy a szerencsétlen orosz megszólalhasson.” (Popovics természetesen szerb.)

Míg Popovics semmi újat nem mondott, a kérdezőtől többek között azt tudhattuk meg, hogy tavaszra több hasonló tematikájú magyar nyelvű könyv is megjelenhet. Folyik tehát a felkészítés, csak azt nem tudjuk pontosan mire, a lépten-nyomon hangoztatott békés megmozdulásokra, vagy a hőbörgésre, a főváros életének blokkolására, a kukaborogatásra, a festékdobálásra?

U.i. A beszélgetés annyira érdekfeszítő volt, hogy többen egy idő után elővették okos telefonjukat, inkább közösségi életet éltek.

Hirdetés

Kiemelt

Hosszabb a szezon a Balatonnál

A hazai kereskedelmi szálláshelyek vendégeinek 15,3 százalékát, vendégéjszakáinak 20 százalékát regisztrálták az év első hét hónapjában a Balatonon.

Poszt-trauma

Divatdiktátorok szeszélye vagy tudatos provokáció?

Ön felvenné ezeket a ruhadarabokat?

Az emberéletekkel igenis el kell számolni

Hány halott kell még a bevándorláspártiaknak?

A próféta lenyomta az angolokat

Muhammad a legnépszerűbb név Angliában.

Óriásplakátokkal számolja fel önmagát a Jobbik?

Jöhet a fél évig tartó mocskolódás 1100 óriásplakáton.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!