2017. november 21., kedd, Olivér napja
Belföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/folyik-az-agymosas-budapesten-forradalomcsinalo-2189269/

Folyik az agymosás, Budapesten a forradalomcsináló

A tüntikézni imádó Gulyás Marci mozgalma meghívta a (CIA és Freedom House háttérrel?) „Milosevicsbuktató” Szrgya Popovicsot, mutassa be könyvét.

Az Alkotmány utcában némi túlzással a szervezők és a média képviselői többen voltak, mint a sokak szerint világszerte felforgató tevékenységet inspiráló és szervező Popovics könyve iránt érdeklődők.

A hivatalosan könyvbemutatónak szánt beszélgetésen „szerencsétlen” Popovics a moderátortól folyamatos monológokat viselt el. Az egyórányira sikeredett beszélgetést a következő Facebook-komment jellemezte leginkább: „Ez a nö (a moderátor – a szerk.) élvezi magát, annyira túlteng, hogy alig hagyja, hogy a szerencsétlen orosz megszólalhasson.” (Popovics természetesen szerb.)

Míg Popovics semmi újat nem mondott, a kérdezőtől többek között azt tudhattuk meg, hogy tavaszra több hasonló tematikájú magyar nyelvű könyv is megjelenhet. Folyik tehát a felkészítés, csak azt nem tudjuk pontosan mire, a lépten-nyomon hangoztatott békés megmozdulásokra, vagy a hőbörgésre, a főváros életének blokkolására, a kukaborogatásra, a festékdobálásra?

U.i. A beszélgetés annyira érdekfeszítő volt, hogy többen egy idő után elővették okos telefonjukat, inkább közösségi életet éltek.

Hirdetés

Kiemelt

Leváltják Robert Mugabét

A kormánypárt hivatalosan is értesítette a múlt heti katonai puccs nyomán házi őrizetbe helyezett Mugabét, hogy megfosztották pártelnöki tisztségétől.

Poszt-trauma

Ujhelyi nagyon meglepődhetett a kérdésére kapott válaszon

A legilletékesebbekhez fordult.

Ötven ostoba

A Ferencvárosi Torna Club most ­en­nyinél tart. Sok? Kevés?

A hitelesség és a HVG

Aki keveset gondolkodik...

Bokros agymenése

A MoMa ura már további három Orbán-ciklust is elképzelhetőnek tart!

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!