2017. január 19., csütörtök, Sára, Marió napja
Belföld
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/fidesz-magyar-vagyonnyilatkozati-rendszer-az-egyik-legszigorubb-1320109/

Fidesz: a magyar vagyonnyilatkozati rendszer az egyik legszigorúbb

MTI
A Fidesz szerint a magyar vagyonnyilatkozati rendszer a legszigorúbb, csak be kell tartani a törvényeket.

A nagyobbik kormánypárt ezt Szilágyi György jobbikos politikus szavaira reagálva közölte szerdán az MTI-vel. A jobbikos országgyűlési képviselő előzőleg sajtótájékoztatóján azt mondta, a jelenlegi formájában semmit sem érnek a képviselői vagyonnyilatkozatok, a családtagok bevallásának nyilvánosságára van szükség.

A Fidesz közleményében azt írta, a Jobbik „már megint nagyokat mond”, közben pedig alelnökéről, Volner Jánosról kiderült, hogy a felesége nevén hét ingatlan van, de a képviselő vagyonnyilatkozatában „nincstelennek” állította be magát. Emellett a Fidesz szerint a Jobbik a saját pénzügyeiben is szeretné elfedni a valóságot: „zsidó szervezeteknek udvarol, miközben náci, antiszemita, szélsőséges szervezeteket pénzel” – fogalmazott a kormánypárt.

Megemlítette a Fidesz azt is, hogy a Jobbik elnökségi tagjai közpénzen a saját családtagjaikkal kötöttek tanácsadói és egyéb szerződéseket, és arra sem adtak magyarázatot, hogy milyen szerepet töltenek be az offshore cégekben érdekelt üzletemberek Vona Gábor körül.

Kiemelt

Lázár János megtette a feljelentést a 4-es metró ügyében

A vizsgálat szerint a projekt során megvalósított szabálytalanságok becsült pénzügyi összhatása mintegy 167 milliárd forint – írta a Miniszterelnökség.

Poszt-trauma

Függetlenek és nem Soros áll mögöttük. Valóban?

Ők akarnak csapást mérni a budapesti olimpiára.

Körbevezették Kálmán Olgát

Nem egyedül ment az első vizitre.

Garantált az olimpia-ellenes mozgalom sikere

Elég megtekinteni Falus Ferenc egykori jeges-vödrös videóját.

Már árulják az Obama-korszak utolsó leheletét

Újabb remek ötlettel álltak elő az amerikai liberálisok.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!