2017. március 23., csütörtök, Emőke napja
Belföld
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/fidesz-magyar-vagyonnyilatkozati-rendszer-az-egyik-legszigorubb-1320109/

Fidesz: a magyar vagyonnyilatkozati rendszer az egyik legszigorúbb

MTI
A Fidesz szerint a magyar vagyonnyilatkozati rendszer a legszigorúbb, csak be kell tartani a törvényeket.

A nagyobbik kormánypárt ezt Szilágyi György jobbikos politikus szavaira reagálva közölte szerdán az MTI-vel. A jobbikos országgyűlési képviselő előzőleg sajtótájékoztatóján azt mondta, a jelenlegi formájában semmit sem érnek a képviselői vagyonnyilatkozatok, a családtagok bevallásának nyilvánosságára van szükség.

A Fidesz közleményében azt írta, a Jobbik „már megint nagyokat mond”, közben pedig alelnökéről, Volner Jánosról kiderült, hogy a felesége nevén hét ingatlan van, de a képviselő vagyonnyilatkozatában „nincstelennek” állította be magát. Emellett a Fidesz szerint a Jobbik a saját pénzügyeiben is szeretné elfedni a valóságot: „zsidó szervezeteknek udvarol, miközben náci, antiszemita, szélsőséges szervezeteket pénzel” – fogalmazott a kormánypárt.

Megemlítette a Fidesz azt is, hogy a Jobbik elnökségi tagjai közpénzen a saját családtagjaikkal kötöttek tanácsadói és egyéb szerződéseket, és arra sem adtak magyarázatot, hogy milyen szerepet töltenek be az offshore cégekben érdekelt üzletemberek Vona Gábor körül.

Hirdetés

Kiemelt

Orbán Viktor: erősíteni kell Európa védelmi rendszerét

A miniszterelnök felhívta Jens Stoltenberg NATO-főtitkár figyelmét arra, hogy fel kell gyorsítani a Nyugat-Balkán integrációját az Európai Unióba és a NATO-ba.

Poszt-trauma

Szavazás: magyar lett az Év EP-képviselője

Már tavaly is döntős volt. Vajon ki lehet az?

Alföldi Róbert hazudik

Azt állítja, soha nem politizált direkten a színpadon.

Megalázó sms-eket küldözgetnek a HírTV vezetői a távozóknak

Tovább bomlik Simicska tévéje.

Orbánt támadja Németország leendő diktátora

A német szoci bosszút forral.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!