2017. április 29., szombat, Péter napja
Belföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/feltorolte-padlot-momentumossal-musorvezeto-1479313/

Feltörölte a padlót a momentumossal a műsorvezető

Élő adásban káromkodott az ifjú politikus.

Fegyelmeznie kellett az EchoTV műsorvezetőjének Soproni Tamást, a Momentum elnökségi tagját, aki annyira eltévesztette a házszámot, hogy élő adásban káromkodott.

„Ki a f…m az a Szabó Pál?” – mondta a politikus a jobboldali EchoTV Napi Aktuális című műsorának vendégeként, amikor Földi-Kovács Andrea műsorvezető a párt liberális és volt MSZP-s szponzorairól kérdezte.

A műsorvezető udvariasan megkérte a fiatalembert, hogy ne beszéljen csúnyán, ez mégiscsak konzervatív tévé, nem egy romkocsma, majd arról érdeklődött Sopronitól, hogy miért nem kérnek bocsánatot a párttárs, Mécs János vidéki emberekről szóló becsmérlő írása miatt.

A momentumos erre valamit hadarni kezdett, de még nem volt időm lassítva visszanézni. Mintha Örkény Istvánt és Karinthyt emlegette volna, azt ugyan nem tudni, miért, mert egyik jeles szerző sem írt volna ilyen tajparaszt szöveget senkiről. Soproni amikor éppen nem a mássalhangzókkal küzdött, arra próbált utalni, hogy az a büdös tapló, aki nem érti meg a Momentum színvonalas és kifinomult iróniáját.

Érthetetlen zagyválás és erős para érződött a politikuson az olimpia ellenes kampánnyal kapcsolatos témánál is. Kegyelemből már majdnem megnyomtam a távirányító gombját, hogy véget vessek szegény momentumos szenvedésének, de a riporter épp Soros György támogatását firtatta, úgyhogy nem váltottam csatornát.

Szerencsére így láthattam, hogy a srác fejére úgy ráfagyott a vigyor, hogy sebészkéssel kellett levenni adás után. Az interjú végére Soproni teljesen elkészült az erejével, pártja finanszírozásának ellentmondásairól már hazudni sem tudott. Az újonc politikus később is beleszaladt néhány pofonba. A kőgazdag fideszesek Armani zakóját emlegette, de aztán lefagyott, amikor a műsorvezető felhívta a figyelmét, hogy épp a momentumosok azok, akik a budapesti elitből érkeznek.

Itt lehet megnézni, ahogy Földi-Kovács Andrea feltörölte a padlót a momentumos csávóval.

Kiemelt

Két esztendő alatt elkészülhet az M4-es gyorsforgalmi Ceglédig

Az M4-es javítja a fővárosi agglomeráció közlekedését és közelebb hozza a fővároshoz Szolnokot.

Poszt-trauma

Túltolta a béreket a Hír TV

Jól fizet Simicska tévéje, csak meddig?

Gyurcsány mégis megszerezte a dokumentumokat

Csak nem azokat.

Így fonják át Soros polipjának csápjai a ballib médiát 4.

A polip működése, nyomásgyakorlása a médián keresztül mutatható be legegyszerűbben.

Verhofstadt a liberálisok utolsó reménye

Az EP liberális frakcióvezetője könyvégetést vizionált Magyarországon.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!