2017. március 28., kedd, Gedeon, Johanna napja
Belföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/feltorolte-padlot-momentumossal-musorvezeto-1479313/

Feltörölte a padlót a momentumossal a műsorvezető

Élő adásban káromkodott az ifjú politikus.

Fegyelmeznie kellett az EchoTV műsorvezetőjének Soproni Tamást, a Momentum elnökségi tagját, aki annyira eltévesztette a házszámot, hogy élő adásban káromkodott.

„Ki a f…m az a Szabó Pál?” – mondta a politikus a jobboldali EchoTV Napi Aktuális című műsorának vendégeként, amikor Földi-Kovács Andrea műsorvezető a párt liberális és volt MSZP-s szponzorairól kérdezte.

A műsorvezető udvariasan megkérte a fiatalembert, hogy ne beszéljen csúnyán, ez mégiscsak konzervatív tévé, nem egy romkocsma, majd arról érdeklődött Sopronitól, hogy miért nem kérnek bocsánatot a párttárs, Mécs János vidéki emberekről szóló becsmérlő írása miatt.

A momentumos erre valamit hadarni kezdett, de még nem volt időm lassítva visszanézni. Mintha Örkény Istvánt és Karinthyt emlegette volna, azt ugyan nem tudni, miért, mert egyik jeles szerző sem írt volna ilyen tajparaszt szöveget senkiről. Soproni amikor éppen nem a mássalhangzókkal küzdött, arra próbált utalni, hogy az a büdös tapló, aki nem érti meg a Momentum színvonalas és kifinomult iróniáját.

Érthetetlen zagyválás és erős para érződött a politikuson az olimpia ellenes kampánnyal kapcsolatos témánál is. Kegyelemből már majdnem megnyomtam a távirányító gombját, hogy véget vessek szegény momentumos szenvedésének, de a riporter épp Soros György támogatását firtatta, úgyhogy nem váltottam csatornát.

Szerencsére így láthattam, hogy a srác fejére úgy ráfagyott a vigyor, hogy sebészkéssel kellett levenni adás után. Az interjú végére Soproni teljesen elkészült az erejével, pártja finanszírozásának ellentmondásairól már hazudni sem tudott. Az újonc politikus később is beleszaladt néhány pofonba. A kőgazdag fideszesek Armani zakóját emlegette, de aztán lefagyott, amikor a műsorvezető felhívta a figyelmét, hogy épp a momentumosok azok, akik a budapesti elitből érkeznek.

Itt lehet megnézni, ahogy Földi-Kovács Andrea feltörölte a padlót a momentumos csávóval.

Hirdetés

Kiemelt

Megszólalt Soros európai helytartója

Többek között elmondták, hogy természetesen a hozzájuk hasonló értékrendet valló szervezeteket támogatják, például a liberális jogvédőket.

Poszt-trauma

Újra lesújtott a genderterror

Ezúttal Amerikában.

Botka olyat kapott, hogy a fal adta a másikat

Kilövési engedély.

Bróker-ügy: Kulcsár leülte, a szocialisták megúszták

Pedig több ismert szocialista politikust is hírbe hoztak a botránnyal.

Szavazás: magyar lett az Év EP-képviselője

Már tavaly is döntős volt. Vajon ki lehet az?

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!