2016. augusztus 31., szerda, Erika, Bella napja
Belföld
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/felhaborito-riportot-keszitett-24-hu-426283/

Felháborító riportot készített a 24.hu

A hírportál riportere azon próbált élcelődni, kitől lehet a miniszterelnök lányának gyermeke
Te voltál, te pernahajder! – így poénkodott a 24.hu portál riportere egy ismert előadóművésszel annak kapcsán, hogy vajon kitől lehet a miniszterelnök lányának gyermeke.

Katz Dávid egy rendezvényen arról kezdett beszélgetni Puskás Péter énekes-színésszel, hogy Orbán Ráhel kezében víz van, nem iszik alkoholt, kicsit gömbölyű. „Akkor most terhes vagy nem?” – tette fel a kérdést. Ezt követően szellemesen meggyanúsította Puskást, hogy bizonyára tőle van a gyermek, amire a színész esküdözni kezdett, hogy „nem az övé”, és csak egyszer találkozott a kormányfő lányával. A 24.hu riportere erre csak annyit reagál: „Magyarázkodik, de édes!”

Katz Dávid ízléstelenül viccelődött a videóban

Forrás: 24.hu

Katz Dávid ízléstelenül viccelődött a videóban

Katz Dávid nem is titkolta, hogy asztaltól asztalig követni fogja a rendezvényen Orbán Ráhelt, és más résztvevőket is megkérdez a kormányfő lányának terhessége, valamint a Budapesti Corvinus Egyetemen folytatott tevékenysége után érdeklődve. A riporter már a videó elején nyers modorban azt közölte, arra kíváncsi, vajon a kormányfő lánya iszik-e alkoholt, mert ha nem, annak szerinte két oka lehet. – Az egyik, hogy vezet, a másik az, hogy tényleg terhes – vonta le a következtetést. Az újságíró azt is megállapította: ő úgy látja, hogy „ott dudorodik valami”.

Katz Dávidot ugyanakkor nem csak Orbán Ráhel terhessége érdekelte. Gerendai Károlyt, a Sziget Fesztivál alapítóját arról kérdezte, mennyire tartja megtiszteltetésnek, hogy Orbán Ráhel a Szigetről írta diplomamunkáját, illetve hogy „meglepte-e egy-két gondolat” a dolgozat kapcsán. A kitartó riporternek végül sikerült odalépnie Orbán Ráhelhez, akit azzal szólított meg: „Utoljára hadd próbálkozzak meg, mit szólsz, hogy ilyen népszerűek az óráid?” Miután a miniszterelnök lánya láthatóan nem kívánt nyilatkozni, még megkérdezte, igaz-e a hír, hogy terhes. Orbán Ráhel erre már nem is reagált, csak elfordult a riportertől.

24.hu: „Tőled van Orbán Ráhel gyereke?”

Katz Dávid neveltetéséből adódhat, hogy interjúhelyzetben úgy viselkedik, mint egy részeg kombájnos az aratóünnepségen, mert Katz Dávid egy olyan alak, akinek az újságírás nem a kisujjában, hanem az alfelében van.

Szerettük volna megtudni, hogy a 24.hu főszerkesztője szerint a videó átlépte-e a jó ízlés határát, illetve szerinte etikus volt-e, ahogyan az újságíró eljárt. Lapunk írásban megkérdezte azt is, hogy az esetnek lesznek-e következményei.

Kustánczi Norbert lapunk munkatársától arról érdeklődött, hogy milyen minőségében teszi fel ezeket a kérdéseket, majd kérte, hogy a félreértések elkerülése végett pontosítsa azokat. Megkérdezte, hogy lapunk a videó melyik részére gondol, amikor azt kérdezi, átlépte-e a jó ízlés határát, az újságíró esetében milyen eljárásra gondolunk, továbbá hogy milyen eset vonna maga után következményeket. Meglepő, hogy éppen a 24.hu készített a miniszterelnök lányát megalázó videót. A 24.hu-nál dolgozik Nagy József újságíró is, aki egy tévéműsorban nemrég keményen bírálta a 888.hu portált, amiért az Tóbiás József MSZP-pártelnök feleségét támadta minősíthetetlen stílusban.

Hirdetés

Fizetett politikai hirdetés

Kiemelt

Nincs ártatlan terrorista

Gergényiék és az igaz­ságszolgáltatás bűneire politikai választ kell adni, különben a közvélemény egy része nem terroristaként, hanem hősként tekint Budaházyra.

Poszt-trauma

Clinton elintézte: az Alapító atyák forognak a sírjukban

Egy demokráciában a szólásszabadság szent és sérthetetlen.

Médiamanipuláció: már a saját szemének sem hihet az ember

Ezek szerint Mrs.Clinton győzelméért semmilyen ár sem drága.

Merkel: senki nem ússza meg a muszlim betelepítést

A kancellár nem rántja el a kormányt.

Migránsok a Vereckei hágónál

Kétfarkú kutyák: öngól kapásból.

Hirdetés

Fizetett politikai hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!