2017. november 21., kedd, Olivér napja
Belföld
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/ez-meghivo-migransoknak-2365366/

Ez meghívó a migránsoknak

A Soros-terv kapcsán elindított nemzeti konzultáció aktuálisabb, mint valaha
A kormány és a kormánypártok szerint az Európai Parlament belügyi, állampolgári és igazságügyi szakbizottsága által megszavazott tervezet a Soros-féle elképzelés gyakorlatba átültetésének tökéletes példája. A migránsok millióinak biankó meghívóját Nie­dermüller Péter DK-s európai képviselő is támogatta.

– Az Európai Parlament (EP) belügyi, állampolgári és igazságügyi szakbizottsága, a LIBE csütörtöki döntése meghívó az illegális bevándorlóknak, hiszen lehetővé teszi, hogy az európai uniós tagállamok erejét felmérve alapkvótát, majd pedig, ha ezt túllépnék a számok, akkor szétosztási mechanizmust hozzon létre – közölte Kovács Zoltán a Kossuth rádió 180 perc című műsorában.

A kormányszóvivő szerint ez nem más, mint a migráció intézményesítése, az Európai Unió külső határai átjárhatóságának megteremtése, ami ellen a magyar kormány minden eszközzel fel kíván lépni. A kormányszóvivő úgy fogalmazott: a LIBE nem tesz mást, mint megmutatja, hogy mi is pontosan az, amit mi Soros-tervnek nevezünk – Soros György emberei a LIBE-bizottságban is képviseltetik magukat – tette hozzá.

– Mindenki számára látható, hogy a kötelező betelepítési kvóták veszélye valóságos, hiába próbálják ezt tagadni a magyar baloldal képviselői Magyarországon és az Európai Parlamentben – reagált a LIBE döntésére tegnapi sajtótájékoztatóján Hidvéghi Balázs. A Fidesz kommunikációs igazgatója különösen megdöbbentőnek és szomorúnak nevezte, hogy a bizottságban a magyar baloldal képviselője, Niedermüller Péter, a DK, a Gyurcsány-párt politikusa megszavazta a jelentést.

Évente egymillió menekült Európába – erről szólnak az üzletember elképzelései

Fotó: Kurucz Árpád

Évente egymillió menekült Európába – erről szólnak az üzletember elképzelései

A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szerint több millió bevándorlónak jelentene biankó meghívót, ha elfogadnák az EP szakbizottsága által megszavazott tervezetet. Dömötör Csaba úgy vélte, a Soros-terv kapcsán elindított nemzeti konzultáció aktuálisabb, mint valaha. A politikus sajtótájékoztatóján kijelentette: a LIBE tervezete a migránsok azonnali áttelepítésre szolgáló állandó, felső keret nélküli elosztási rendszerre tesz javaslatot.

Figyelmeztetett: a tervezet 7. pontja kimondja, hogy amelyik tagállam nem tenne eleget ennek a mechanizmusnak, annak az uniós pénzügyi forrásait csökkentenék.

Az államtitkár azt is elmondta: a LIBE által elfogadott dokumentum szerint a már itt lévő migránsok családegyesítését és megkönnyítenék, illetve az NGO-kat még nagyobb mértékben vonnák be a migráció kezelésébe. – Így valósulhat meg Soros György üzletember terve, hogy évente egymillió bevándorló érkezzen a kontinensre – hangoztatta.
A LIBE-tervezetet még megtárgyalja az EP plenáris ülése és az Európai Unió Tanácsa is.

Hirdetés

Kiemelt

A szellemi háttér fontossága

Egy nép életképessége koroktól függetlenül jórészt a kor szellemi hátterétől függ. Ezt nevezhetjük népléleknek is. A régmúlt nemzeti felfogása jelentősen eltért a maitól.

Poszt-trauma

Ujhelyi nagyon meglepődhetett a kérdésére kapott válaszon

A legilletékesebbekhez fordult.

Ötven ostoba

A Ferencvárosi Torna Club most ­en­nyinél tart. Sok? Kevés?

A hitelesség és a HVG

Aki keveset gondolkodik...

Bokros agymenése

A MoMa ura már további három Orbán-ciklust is elképzelhetőnek tart!

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!