2018. január 19., péntek, Sára, Marió napja
Belföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/eros-pofonba-szaladtak-bele-ballibek-2585620/

Erős pofonba szaladtak bele a ballibek

Különböző balliberális médiaszolgáltatók az elmúlt napokban azt állították, hogy a csepeli önkormányzat Sárosi Tibor művésszel azért kötött vállalkozási szerződéseket különböző művészi alkotások készítésére, mert Németh Szilárd országgyűlési képviselő rokona.

Ezzel szemben az igazság az, hogy a Fidesz alelnöke és Sárosi Tibor szobrászművész között semmilyen rokoni kapcsolat sincs.

Először azt állították, hogy Sárosi Németh Szilárd húga, majd unokanővérének nevezték. Amikor kiderült, hogy Sárosi keresztneve Tibor, akkor már azt terjesztették, hogy Németh Szilárd férfi rokona – olvasható a Csepeli Önkormányzat Sajtóirodájának közleményében.

Úgy látszik az igazság és annak keresése sem helyez béklyókat a ballib tollforgatók kezeire, hiszen az alapvető tények feltárása nem tartozik a profiljukba.

Egyébként a ballib média legújabb ámokfutása, az Indul a Bakterház című Rideg Sándor mű főszereplőjének Regős Bendegúznak állítandó szobor miatt robbant ki.

Stílszerűen egy Bendegúz idézetet küldünk nagy tisztelettel a rendre pofonba hajoló Soros-katonáknak: „Mondom magamba, velem ugyan el nem hitetsz semmi rosszat magamrul, errül jótállok.”

Kiemelt

Izgalmak a Műcsarnokban

Az elmúlt négy évben kialakult gyakorlat szerint a Műcsarnok építészeti adottságaira idén is nagy figyelmet fordítottak.

Poszt-trauma

Oknyomozó riporternek csapott fel a DK elnöke

Bizonyára ő is a Gőbölyös Soma-díjra hajt.

Megkapták a leckét a fideszes parasztok

Az SZDSZ émelyítő bűzét böfögte fel Vajda Mihály.

Elképesztő információ látott napvilágot

Élő adásban vedlett álcivillé a Független Diákszervezet.

Űrhajóval még nem jöttek

A bevándorlás egy álprobléma.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!