2017. december 14., csütörtök, Szilárda napja
Belföld
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/emberolessel-gyanusitjak-szocialistak-egykori-dunaujvarosi-kepviselojeloltjet-2543959/

Emberöléssel gyanúsítják a szocialisták egykori dunaújvárosi képviselőjelöltjét

Elképzelhető, hogy a Dunába dobta a ValóVilágból ismert Fanni holttestét
Akár életfogytiglant is kaphat ifj. B. László, az MSZP egykori önkormányzati képviselőjelöltje, akit VV Fanni meggyilkolásával gyanúsítanak a rendőrök. A nő holtteste még nem került elő, a férfi nem tett vallomást.

Már emberölés alapos gyanúja miatt nyomoznak ifj. B. László ellen, akit még november 27-én helyezett előzetes letartóztatásba a bíróság, akkor még személyi szabadság megsértésének alapos gyanúja miatt – erősítették meg a Magyar Időknek belügyi forrásból. A dunaújvárosi fiatalember 2010-ben a város 9-es választókörzetében az MSZP támogatásával indult képviselőjelöltként. A legújabb gyanúsítás szerint köze lehet VV Fanni meggyilkolásához.

A Blikk írta meg, hogy egy férfit a ValóVilág-szereplő Fanni eltűnésével összefüggésben gyanúsított meg a rendőrség személyi szabadság megsértése miatt, és az illető egy korábbi választáson az MSZP színeiben indult. A televízióshow-szereplő fiatal nő escortszolgáltatások nyújtásával foglalkozott, és november 20-án tűnt el, amit szülei jelentettek be a rendőrségen. A nyomozók egy német rendszámú BMW-t köröztek, valamint a családnak és a barátoknak egy 30–40 év közötti fiatalemberről mutattak fotókat. Lapunk arról értesült, hogy a fotón szereplő férfi ifj. B. László volt, és a kép egy ipari kamera videofelvételéből kimásolt kocka, amelyen az látszik, hogy a férfi az aléltnak tűnő Fannit a BMW-be berakja, majd elhajtanak.

A bulvármédiából ismert nő november 20-án tűnt el

Fotó: Facebook

A bulvármédiából ismert nő november 20-án tűnt el

A Bors kedden írt arról, hogy VV Fanni ügyében már emberölés miatt folyik a nyomozás, tegnap pedig lapunknak megerősítették: ifj. B. Lászlót emberöléssel gyanúsították meg. Ugyancsak a Bors számolt be arról, hogy térfigyelő kamerák felvételei alapján azonosították a BMW útját a VV Fanni által egy budapesti luxusparkban bérelt lakásától Dunaújvárosig.

Felmerült, hogy a nő már halott lehetett, amikor az autóhoz cipelte a felvételeken látható férfi. A lány holttestét állítólag még nem találták meg, ám a helyszíneléskor olyan bizonyítékokat rögzítettek, amelyek alapján a szakértők kimondhatták: a lány nagy valószínűséggel halott. Egyes hírek szerint elképzelhető, hogy gyilkosa a Dunába dobta a holttestét.

A büntető törvénykönyv szerint aki mást megöl, öt évtől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő, ám a büntetés tíz évtől húsz évig terjedő vagy életfogytig tartó szabadságvesztés, ha minősített emberölésről van szó, például azt előre kitervelten, nyereségvágyból, aljas indokból vagy célból, különös kegyetlenséggel követik el.

Kiemelt

Boldogságügyi miniszter

Időről időre megjelennek boldogságindexek, amelyek a különböző országok közt állítanak fel rangsort, hogy hol boldogabbak, hol szomorúbbak az emberek. Mi ez utóbbiak közt szereplünk.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!