2017. január 19., csütörtök, Sára, Marió napja
Belföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/emberek-megvan-az-mszp-s-miniszterelnok-jelolt-1248064/

Emberek, megvan az MSZP-s miniszterelnök-jelölt!

Csak még titok, hogy ki az.

Vége az évek óta tartó aggódásnak és kilátástalanságnak. Felvirradt a magyar baloldal halványpír hajnala. Felharsannak a spontán privatizált gyárak szirénái, munkásőr egyenruhák állnak vigyázzban a tükrös szekrényben. Együtt dobban szoci lobbista és a kisnyugdíjas szíve. Mámoros ajakkal zengik a Klubrádió betelefonálói, hogy van remény.

A Vasárnapi Hírek szerint nem marad igazi vezető nélkül a baloldal. A hetilap úgy tudja – istenem, végre! – hogy van egy – így csupa nagybetűvel: JELÖLT. De jó is hallani, hogy van egy személyiség – bizony, bizony, ha mondom: személyiség, aki ráadásul közéleti, és úgy integrálja a Juhász Pétert a Harangozó Tamással meg a Bokros Lajossal, mint egy nagyszakállú matematika professzor. Helyére kerülnek a dolgok, mert ez a világ menete.

Lesz megint egyfelől, meg másfelől, és akkora baloldali gondolat is lesz, hogy nem fér be Bolgár György műsorába. Hagyó már készíti a nokiás dobozt. A bizonytalan választók varázsütésre törzsszavazókká lényegülnek át, a politikai centrumban elhelyezkedők pedig úgy meg lesznek szólítva, mint Torghelle a Fradi-béközép előtt. De ez még semmi!

A Jelölt közismert, de nem politikus. Ki lehet az? Sas Józseftől Lengyel Lászlóig széles a szocialista horizont. Egyelőre csak annyit tudni a hetilap szerint, hogy a „kulisszák mögött gyúrja magát”. Hát, komolyan mondom megöl a kíváncsiság, innentől nekem nincs egy nyugodt éjszakám. Most már csak arra vigyázzon az MSZP, hogy a fickó nehogy jeges vödröt húzzon a fejére, vagy libatenyészeteket zárasson be, mert akkor fuccs a nagy pártok fölött lebegő szocialista Gandhinak.

Kiemelt

Lázár János: be szeretnénk vezetni az idegenrendészeti őrizetet

A Miniszterelnökséget vezető miniszter a kormányinfón kiemelten foglalkozott a határvédelemmel, valamint a 4-es metróval kapcsolatos baloldali visszaélésekkel.

Poszt-trauma

Körbevezették Kálmán Olgát

Nem egyedül ment az első vizitre.

Garantált az olimpia-ellenes mozgalom sikere

Elég megtekinteni Falus Ferenc egykori jeges-vödrös videóját.

Már árulják az Obama-korszak utolsó leheletét

Újabb remek ötlettel álltak elő az amerikai liberálisok.

Pilhál György is szerkesztőséget vált

Tovább erősödik a csapat.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!