2017. december 18., hétfő, Auguszta napja
Belföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/dudas-gergely-mar-kamuzik-2496832/

Dudás Gergely már most kamuzik

Viszonylag nagy médiafelületen népszerűsíti készülő online portálját Dudás Gergely, az Index egykori főszerkesztője. A Politis.hu alapítóját behívta már a Hír TV, nyilatkozott a HVG-nek. Megy az ingyenreklám. Mondanunk sem kell, hogy az új online lap totál független lesz és nagyon nyitott. A leendő vezetőtől megtudjuk, hogy lesz ott ideológiai árokbetemetés, a múlt teljes feldolgozása, témákban való elmélyedés, a törésvonalak megszüntetése, minden ami szem-szájnak ingere.

„A Politis megadhatja a mélységet, hogy a szokott törésvonalakat meghaladva tudjon tájékozódni az olvasó. Nézzük a kerítésügyet, az automatikusan abba a dimenzióba kerül, hogy demokraták vagyunk vagy fasiszták. Ha ezt ennyire leegyszerűsítjük, akkor nem tudunk semmit kibeszélni, vagy egymással vitatkozni, és megérteni a másikat.”

Mielőtt még azt hinnénk, hogy megalakult a Béketábor, vagy hogy Dudás Gergely elvtársi csókkal kívánja köszönteni Bencsik Andrást, a főszerkesztő sokat mondóan kijelentette, hogy új projektjében sok újságíróra számít, de a Magyar Időkből biztos nem venne fel munkatársat.

Azt nem tudjuk, hogy a Magyar Idők szerkesztőségéből ismer-e bárkit Dudás Gergely, de mindegy is. Ennyit az árokbetemetésről és az egymás közti párbeszédről.

Kiemelt

Nyugodj békében, Csontos János!

A gyászoló család, a rokonok, az ismerősök és a Magyar Idők szerkesztőségének munkatársai vettek szombaton végső búcsút Csontos Jánostól.

Poszt-trauma

Erős pofonba szaladtak bele a ballibek

Indul a bakterház.

Budaörs Welcoming Refugees and Migrants?

Luca-napi félhomály az ország leggazdagabb településén.

Ági néni, Ildi néni! Etye, petye, lepetye

Huncutkodás a Lukács-tanítványtól.

Nem fogják elhinni, ki veheti át Havas Henrik műsorát

Hajrá MSZP?!

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!