2018. január 21., vasárnap, Ágnes napja
Belföld
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/domotor-csaba-ma-magyarorszagot-leginkabb-az-illegalis-bevandorlas-fenyegeti-2636716/

Dömötör Csaba: Ma Magyarországot leginkább az illegális bevándorlás fenyegeti

ECHO TV
A Napi aktuális vendége volt Dömötör Csaba, parlamenti államtitkár. Számos adókedvezmény és minimálbér növekedés várható 2018-ban. Súlyos anyagi következményei lennének viszont annak, ha Magyarország elfogadná a betelepítési kvótát, Németországban mintegy 770 ezer forintba kerül egy bevándorló ellátása havonta.

2018-ban tovább emelkednek a bérek. Az általános minimálbér 8 százalékkal, míg a szakmunkások bére 12 százalékkal nő.

2010-hez képest már 88 százalékkal magasabb a minimálbér összege. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy ne lehetne tovább emelni a béreket, azonban fontos, hogy jó úton haladunk

– tette hozzá.

Minden gyermeket nevelő család számíthat adókedvezményekre, most a kétgyermekesek kedvezménye növekszik 35 ezer forintra. Jövőre ez az összeg 40 ezerre emelkedik majd, míg a háromgyerekeseknél majdnem 100 ezer forint lesz.

Ma Magyarországot leginkább az illegális bevándorlás fenyegeti, csupán a védelemre 50 milliárddal többet költ majd a kormány. Németországi számítások szerint egyetlen bevándorló ellátása nekik havonta 770 ezer forintba kerül. Ezen a példán keresztül jól látszik, hogyha Magyarország elfogadná a kvótákat, nemcsak beláthatatlan biztonsági hanem beláthatatlan anyagi terheket is jelentene. Sokkal inkább a határvédelem megerősítésére, illetve a magyar családok támogatására szeretnék fordítani, nem pedig a bevándorlókra.

Orbán Viktor levélben keresi meg azokat a választókat, akik korábban kifejezték véleményüket a Soros-tervvel, az illegális bevándorlással kapcsolatban.

Ezt a levelet nem a kormány, hanem a Fidesz küldi. Más pártok is fordulnak ehhez a lehetőséghez, hogy elérjék híveiket, annak érdekében, hogy támogassák őket.

Jelen esetben sincs ez másként. magyarázta Dömötör Csaba.

A teljes beszélgetés IDE kattintva érhető el.

Kiemelt

Kockázatok

2015 januárjában a légkör sűrűbb rétegeit elérve megsemmisült az első magyar műhold. Mint egy hullócsillag, felizzott, majd elpárolgott.

Poszt-trauma

Külföldi fiatalok segítették ki a „nagy diáktüntetés” szervezőit

Totális kudarcot vallottak a szervezők.

Vona és a 2300

A dolgok, amiknek az égvilágon semmi közük egymáshoz.

A Budapest Pride csapata bedobta a Conchita-bombát

„Az egész országot szivárványba borítjuk”.

Oknyomozó riporternek csapott fel a DK elnöke

Bizonyára ő is a Gőbölyös Soma-díjra hajt.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!