2018. január 18., csütörtök, Piroska napja
Belföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/csoda-tortent-kalman-olganal-2659783/

Csoda történt Kálmán Olgánál

A Simicska-tv koronázatlan királynőjénél, „Mucikánál” vendégeskedett az ellenzéki oldal újdonsült üdvöskéje, Márki-Zay Péter.

Márki-Zay, a papíron független jelölt, aki mögött felsorakozott az MSZP, a Jobbik és az LMP is a hódmezővásárhelyi polgármester-választáson, könnyfakasztó előadást tartott Kálmán Olgánál.

Ez nem vicc. Az ellenzéki összeborulás állócsillaga konkrétan telesírta a stúdiót, hogy ez a kormány már-már a Rákosi-korszakot idézi, sárba tiporja a demokráciát satöbbi, satöbbi.

Ezt követően jött a nagy coming out. Márki-Zay Péter önmagát jellemezve azt bírta mondani, hogy ő egy – most figyeljenek – materialista keresztény.

Ez igen. Emlékezhetünk rá, hogy annak idején Sztálin egy mondatával megerőszakolta a materialista világszemléletet, hiszen azt mondta, hogy a kommunisták különleges anyagból gyúrt emberek.

De azt még ő sem gondolta volna, hogy egyszer már-már szürreális módon kiterjesztik az anyagközpontú világ fogalmának, egyébként meglehetősen szűk határait.

Nos, Márki-Zay Péter ezt megtette, nem is akárhogyan. Könnyek közt, Kálmán Olga együttérző pillantásaitól kísérve.

Egyébként a materialista keresztény képe mint olyan, remekül beleillet a kevert identitású televízió profiljába. Akár le is cserélhetnék rá a csatorna logóját.

Kiemelt

Novák Katalin: Elismerés illeti azokat, akik segítenek, hogy hazánk családbarát ország legyen

A családok éve elsősorban a figyelemről, a családbarát gondolkodásról szól – mondta a politikus, és arra kérte az újságírókat, hogy segítsenek közvetíteni ezeket az értékeket.

Poszt-trauma

Oknyomozó riporternek csapott fel a DK elnöke

Bizonyára ő is a Gőbölyös Soma-díjra hajt.

Megkapták a leckét a fideszes parasztok

Az SZDSZ émelyítő bűzét böfögte fel Vajda Mihály.

Elképesztő információ látott napvilágot

Élő adásban vedlett álcivillé a Független Diákszervezet.

Űrhajóval még nem jöttek

A bevándorlás egy álprobléma.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!