2018. január 22., hétfő, Vince, Artúr napja
Belföld
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/bokros-szerint-gyurcsanyek-atvertek-oket-2675374/

Bokros szerint Gyurcsányék átverték őket

– Négy hónapnyi hitegetés, sőt hazudozás után a DK elnöke végre bevallotta: nem akarnak megállapodni a Modern Magyarország Mozgalommal – fakadt ki közösségi oldalán Bokros Lajos.

A MoMa elnöke emlékeztetett arra, hogy szep­tember elsején, a Közös Ország Mozgalom rendezvényén még Gyurcsány sürgette annak azonnali bejelentését, hogy a DK és a MoMa szövetséget köt a parlamenti választásokra. Mint fogalmazott, Gyurcsány szándéka hamis volt, átverte őket. A MoMa „nagyvonalúan lemondott pénzről, sajtóról, orszá­g­gyűlési képviseletről”, amikor 2014-ben nem indult el a választásokon, hogy ne rontsa az ellenzéki összefogás esélyeit. Viszont ha egy párt egymás után kétszer nem indul a választásokon, akkor azt törlik a pártok nyilvántartásából, a MoMának ezért nincs más út, mint indulni 2018-ban, közölte Bokros.

A DK szóvivője szerint pártja ősszel mind a MoMának, mind a Szolidaritás Mozgalomnak listás befutó helyeket, egyéni jelölési lehetőségeket tartalmazó választási együttműködést ajánlott. Míg a Szolidaritás elfogadta, a MoMa többkörös tárgyalás és mérlegelés után elutasította azt, állította Gréczy Zsolt.

Mindeközben Gyurcsány Ferenc évnyitó beszédében bejelentette: aláírásgyűjtést kezdenek a határon túli magyarok nyugdíját biztosító egyezmény eltörléséért. A DK elnöke szerint a határ menti magyar falvakban vannak olyan házak, amelyekbe papíron száznál is több ukrán van bejelentve, így az ő nyugdíjukat is Magyarország fizeti.

Kiemelt

Részlegesen leállt az amerikai közigazgatás

Annak hátterében, hogy a szenátus elutasította a további finanszírozást a többségi republikánusok, illetve a demokrata pártiak közötti ellentétek állnak.

Poszt-trauma

Külföldi fiatalok segítették ki a „nagy diáktüntetés” szervezőit

Totális kudarcot vallottak a szervezők.

Vona és a 2300

A dolgok, amiknek az égvilágon semmi közük egymáshoz.

A Budapest Pride csapata bedobta a Conchita-bombát

„Az egész országot szivárványba borítjuk”.

Oknyomozó riporternek csapott fel a DK elnöke

Bizonyára ő is a Gőbölyös Soma-díjra hajt.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!