2017. október 21., szombat, Orsolya napja
Belföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/bojarnak-es-inotainak-elmentek-otthonrol-2327011/

Bojárnak (és Inotainak) elmentek otthonról?

A Simicska-féle tévében október 10-én Bojár Gábort arról faggatták, hogy mekkora összegekkel támogat pártokat. Egyik mondata a következőképpen szólt: „Szimbólikus összegekkel, nem akkorával, amekkorával meg szoktak venni pártokat”.

Manapság nem sok pártról szólnak megvásárlással kapcsolatos hírek. Kíváncsiak lettünk volna, mekkora összeggel, esetleg milyen pártokat „szoktak” megvenni. Különösen pikáns lett volna ezt Simicska tévéjéből megtudni.
Sajnos nem tudtuk meg.

Erős antré után jött az igazi bomba. Alig két perccel később, már fegyveres konfliktust vízionált Bojár. A következőket nyögte ki nyilvánosan a többszörös milliárdos, Magyarország 100 legbefolyásosabb emberének egyike: „Nem én jutottam erre, nagyon jó barátom Inotai András, hogy összerakok mozaikokat, hát 2020-ra nem tartja kizártnak, hogy a trianon 100 éves évfordulója alkalmából provokációkat és kon-kon-konkrét, esetleg fegyveres konfliktust is provokáljunk a szomszédainkkal.”

Mármint Magyarország, ha Orbán Viktor maradna.

Inotai gondolatai, vagy sem, Bojár ékes példája annak, mi történik akkor, ha a cipész nem marad a kaptafánál. Eljuthat addig is, hogy eszement gondolatokkal küszködjön.

Simicska, Bojár… ki lesz a következő?

 

Hirdetés

Kiemelt

Választásokkal intenék csendre Katalóniát

Sajtóinformációk szerint külön parlamenti bizottságot hoznak majd létre 27 szenátusi képviselővel, amely megvitatja a tervezett madridi intézkedéseket.

Poszt-trauma

Büszkeség

Ha valamire, erre tényleg büszke lehet az ember!

Verhovstadt Orbánra lőtt, de magát találta el

Úgy tűnik, Guynak ez most sem jött össze. 

Vitray is beleállt

A Kádár-rendszer hangadója nyilasozott.

Visszatért a Népszabadság

Az egykori szerzők írtak bele.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!