2017. július 21., péntek, Dániel, Daniella napja
Belföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/az-orban-fobia-csucsan-a-hvg-1701703/

Az Orbán-fóbia csúcsán a HVG

Orbán Viktor kínai útja apropóján a ballib sajtó ismét alulmúlta önmagát. A hvg.hu például egészen sajátosan repült rá a miniszterelnök által posztolt fotóra. A többoldalú gazdasági tárgyalások résztvevőiről készített, a magyar miniszterelnökön kívül Putyint, Erdogant és Lukasenkot ábrázoló fényképből szerintük „Orbán rajongói és ellenségei is hónapokig elélnek”.

De ez már csak hab volt a tortán, előtte a Tienanmen téren történő koszorúzásra csapott le a balliberális furkósbot. Igaz, a kormányfő azért ment Kínába, hogy Magyarország gazdasági érdekeit képviselje, de ballibék álszentnek titulálták a koszorúzást. Ez számukra ugyanolyan természetes, mint ahogy ugyanez Göncz Árpád egykori köztársasági elnök részéről 1994-ben a legtermészetesebb cselekedet.

Ráadásul számos hazai vezető politikus járt azóta Kínában, derült ki a 888.hu gyűjtéséből.

Szomorú, ahogy napról-napra egyre mélyebbre süllyed a Hvg.hu-nál is az a bizonyos (kettős?) mérce, amely alá már nem illenék csúszni.

Forrás: 888.hu

Forrás: 888.hu

 

Kiemelt

Orbán Viktor: zéró tolerancia van az antiszemitizmussal szemben

A magyar miniszterelnök egy izraeli lapnak adott interjút, amelyben méltatta Benjámin Netanjahu izraeli kormányfővel meglévő, kölcsönös bizalmon alapuló kapcsolatát.

Poszt-trauma

Merénylet

A rossz fújásnak is vannak fokozatai.

Újabb nehéztüzérrel támadnak a ballibek

Konrád György is feltűnt a színen.

TGM porig alázta a Momentumot

A ballib megmondóember lerajzolta őket, majd összetépte.

Dobtak egy hátast

És hol vannak még Hosszú Katinkáék?!

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!