2017. május 29., hétfő, Magdolna napja
Belföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/az-orban-fobia-csucsan-a-hvg-1701703/

Az Orbán-fóbia csúcsán a HVG

Orbán Viktor kínai útja apropóján a ballib sajtó ismét alulmúlta önmagát. A hvg.hu például egészen sajátosan repült rá a miniszterelnök által posztolt fotóra. A többoldalú gazdasági tárgyalások résztvevőiről készített, a magyar miniszterelnökön kívül Putyint, Erdogant és Lukasenkot ábrázoló fényképből szerintük „Orbán rajongói és ellenségei is hónapokig elélnek”.

De ez már csak hab volt a tortán, előtte a Tienanmen téren történő koszorúzásra csapott le a balliberális furkósbot. Igaz, a kormányfő azért ment Kínába, hogy Magyarország gazdasági érdekeit képviselje, de ballibék álszentnek titulálták a koszorúzást. Ez számukra ugyanolyan természetes, mint ahogy ugyanez Göncz Árpád egykori köztársasági elnök részéről 1994-ben a legtermészetesebb cselekedet.

Ráadásul számos hazai vezető politikus járt azóta Kínában, derült ki a 888.hu gyűjtéséből.

Szomorú, ahogy napról-napra egyre mélyebbre süllyed a Hvg.hu-nál is az a bizonyos (kettős?) mérce, amely alá már nem illenék csúszni.

Forrás: 888.hu

Forrás: 888.hu

 

Hirdetés

Kiemelt

Századvég: Orbánt több mint kétszer annyian választanák mint Botkát

Az, hogy Botka László ellenzi a magyar határon megépült kerítést, a válaszadók többségénél népszerűtlenné teszi a szocialisták jelöltjét.

Poszt-trauma

Egyre bővül a putyinisták listája

Mindenki, aki találkozik az orosz elnökkel, vagy csak Orbán?

Botka nem ismeri Magyarország államformáját!

Óvodásokhoz szólt Botka beszéde.

A kép, amitől a nemzeti oldalnak elállt a lélegzete

Titokzatos öltönyös alak tűnt fel a First Ladyk csoportképén.

Újabb szintet lépett a liberális idiotizmus

Teljesen természetes az iszlamista terror.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!