2018. január 19., péntek, Sára, Marió napja
Belföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/az-megvan-hogy-az-lmp-mindent-meg-tudna-oldani-egyetlen-tollvonassal-2606383/

Az megvan, hogy az LMP mindent meg tudna oldani egyetlen tollvonással?

Szél Bernadett az ATV-ben osztotta meg országmegváltó elképzeléseit arról, hogyan is lehetne működőképessé tenni az országot.

Nézzük a magvas gondolatokat:

A Ron Werber-i boszorkánykonyha kifőzte: négyezer milliárdot költene az oktatásra az LMP, a pénzt progresszív adórendszerrel teremtené elő a párt, emellett háromszoros béremelésről, az egészségügy és az oktatás rendbetételéről, valamint a korrupció felszámolásáról is beszélt Szél Bernadett.

Az LMP miniszterelnök-jelöltje mindemellett biztos abban, hogy ők bizony egyetlen tollvonással rendbe tudnák tenni az egyébként korrupciótól szennyezett országot, a tanárok fizetését pedig háromszorosára emelve és őket lakáshoz juttatva máris megoldódna az oktatásügy problémája is. Az LMP üdvöskéje amellett, hogy megpróbálta megmagyarázni, miért álltak ki a Jobbik mellett, még a statisztikai adatokra fittyet hányt, amikor kijelentette azt is, hogy a magyar dolgozók 80 százaléka átlagbér alatti keresettel rendelkezik, de mindenki megnyugodhat, mert természetesen ezt is megoldják majd.

Mindez roppant megnyugtató, végre egyenesbe kerül az ország, jön az LMP, és Szél Bernadettel, Ron Werberrel együtt mindent megoldanak.

Csak éppen arról nem beszélt a tisztelt miniszterelnök-jelölt asszony, hogy ugyan miképpen tudna kormányozni egy egész országot egy olyan párt, amelyik hangzatos ígéretei, és hírhedt kampánytanácsadója mellett sem képes tíz százalékot sem elérni a közvélemény-kutatások egybehangzó állítása szerint?

Szél Bernadett nem felejtette el azt sem kiemelni: Magyarország jövője a hálózatos működésben rejlik. Arról azonban nem beszélt, hogy vajon milyen hálózatra gondolt pontosan, bár sejthető, hogy nem a multi level marketingre célzott. Valószínű inkább olyan hálózatra gondolhatott, – és erről a kapcsolatról már született tényfeltáró írás is – amelyiket egy magyar származású, de már Amerikában élő spekuláns irányít…

Kiemelt

Izgalmak a Műcsarnokban

Az elmúlt négy évben kialakult gyakorlat szerint a Műcsarnok építészeti adottságaira idén is nagy figyelmet fordítottak.

Poszt-trauma

Oknyomozó riporternek csapott fel a DK elnöke

Bizonyára ő is a Gőbölyös Soma-díjra hajt.

Megkapták a leckét a fideszes parasztok

Az SZDSZ émelyítő bűzét böfögte fel Vajda Mihály.

Elképesztő információ látott napvilágot

Élő adásban vedlett álcivillé a Független Diákszervezet.

Űrhajóval még nem jöttek

A bevándorlás egy álprobléma.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!