2017. október 22., vasárnap, Előd napja
Belföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/az-egyutt-alapito-goncz-unoka-menekul-2312599/

Az Együtt-alapító Göncz-unoka menekül

Benedek Márton nagypapája szobrának avatásán tett igazán nagyívű bejelentést. A korábbi köztársasági elnök unokája az előbb a magyar olimpiai rendezési álmok széttörésével, majd a vidéki emberek sértegetésével, később az origo.hu újságírójának megtámadásával elhíresült Momentum nevű képződmény színeiben kíván ezentúl politizálni, sőt a választáson is indulni akar.

A Göncz-leszármazott korábban az Együttben próbált politizálni, viszont szerinte ott már nem arra tartanak a dolgok, amerre ő szeretné. Szerinte az összefogásmánia akadályozza meg, hogy a pártok a saját gondolataikról beszélhessenek. Emlékezhetünk: anno Göncz papa SZDSZ-es, Kinga lánya MSZP-s volt.

Az Orbán Viktort leantiszemitázó, a 2006-os rendőrterrort helyeslő pszichiáter végzettségű anyuka fiának úgy tűnik, langyossá vált a nulla százalékos támogatottság határán tántorgó, összefogásba menekülő Együtt, ezért a tüntikézni imádó balszél felé vette az irányt.

Hirdetés

Kiemelt

Rák a szemben

A fertőző betegségek terén a legnagyobb változás a kullancsok és rovarok (például szúnyogok) által hordozott betegségek elterjedésében várható.

Poszt-trauma

Büszkeség

Ha valamire, erre tényleg büszke lehet az ember!

Verhovstadt Orbánra lőtt, de magát találta el

Úgy tűnik, Guynak ez most sem jött össze. 

Vitray is beleállt

A Kádár-rendszer hangadója nyilasozott.

Visszatért a Népszabadság

Az egykori szerzők írtak bele.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!