2017. december 17., vasárnap, Lázár, Olimpia napja
Belföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/az-egyutt-alapito-goncz-unoka-menekul-2312599/

Az Együtt-alapító Göncz-unoka menekül

Benedek Márton nagypapája szobrának avatásán tett igazán nagyívű bejelentést. A korábbi köztársasági elnök unokája az előbb a magyar olimpiai rendezési álmok széttörésével, majd a vidéki emberek sértegetésével, később az origo.hu újságírójának megtámadásával elhíresült Momentum nevű képződmény színeiben kíván ezentúl politizálni, sőt a választáson is indulni akar.

A Göncz-leszármazott korábban az Együttben próbált politizálni, viszont szerinte ott már nem arra tartanak a dolgok, amerre ő szeretné. Szerinte az összefogásmánia akadályozza meg, hogy a pártok a saját gondolataikról beszélhessenek. Emlékezhetünk: anno Göncz papa SZDSZ-es, Kinga lánya MSZP-s volt.

Az Orbán Viktort leantiszemitázó, a 2006-os rendőrterrort helyeslő pszichiáter végzettségű anyuka fiának úgy tűnik, langyossá vált a nulla százalékos támogatottság határán tántorgó, összefogásba menekülő Együtt, ezért a tüntikézni imádó balszél felé vette az irányt.

Kiemelt

Elhunyt Fábián Juli énekesnő

Hosszan tartó, türelemmel viselt betegség után szombaton Budapesten elhunyt Fábián Juli. Az énekesnő, dalszerző, dalszövegíró 37 éves volt.

Poszt-trauma

Erős pofonba szaladtak bele a ballibek

Indul a bakterház.

Budaörs Welcoming Refugees and Migrants?

Luca-napi félhomály az ország leggazdagabb településén.

Ági néni, Ildi néni! Etye, petye, lepetye

Huncutkodás a Lukács-tanítványtól.

Nem fogják elhinni, ki veheti át Havas Henrik műsorát

Hajrá MSZP?!

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!