2017. március 23., csütörtök, Emőke napja
Belföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/az-atv-hirigazgatoja-szerint-hir-tv-ostromot-inditott-ellenuk-1274248/

Az ATV hírigazgatója szerint a Hír TV ostromot indított ellenük

Magyar Idők
Az elmúlt hetekben az ATV több meghatározó munkatársát, műsorvezetőjét, köztük a szórakoztatás területén dolgozókat is megkereste a Hír TV vezetése – mondta a Magyar Időknek Németh Szilárd.

Az ATV hírigazgatója elmondta: elképesztő fizetési ajánlatokkal bombázták a kollégákat, de Kálmán Olga kivételével mindenki nemet mondott. Szerinte munkatársaik hűek akarnak maradni ahhoz, amit az elmúlt években közösen felépítettek. Azt, hogy ki és kiket keresett meg, nem kívánta részletezni. Kérdésünkre ugyanakkor közölte: Havas Henrik is marad az ATV-nél. Azt, hogy Rónai Egon is a megkeresettek között van, sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta.

Németh Szilárd ostromlott várhoz hasonlította az ATV-t. Szerinte a Hír TV az ATV nézettségét irigyelte meg, és az a célja, hogy az ő táborukból szerezzen a Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó csatorna újabb nézőket. Jelezte ugyanakkor, hogy semmilyen politikai csatározásban nem akarnak részt venni. Kérdésünkre, tud-e arról, hogy Kálmán Olga Dobrev Klárával, Gyurcsány Ferenc DK-elnök feleségével tárgyalt a közelmúltban, nemmel válaszolt.

Úgy tudjuk, a Hír TV-ben rövid időn belül több meghatározó munkatárs is bejelentheti távozását.

Hirdetés

Kiemelt

Orbán Viktor: erősíteni kell Európa védelmi rendszerét

A miniszterelnök felhívta Jens Stoltenberg NATO-főtitkár figyelmét arra, hogy fel kell gyorsítani a Nyugat-Balkán integrációját az Európai Unióba és a NATO-ba.

Poszt-trauma

Szavazás: magyar lett az Év EP-képviselője

Már tavaly is döntős volt. Vajon ki lehet az?

Alföldi Róbert hazudik

Azt állítja, soha nem politizált direkten a színpadon.

Megalázó sms-eket küldözgetnek a HírTV vezetői a távozóknak

Tovább bomlik Simicska tévéje.

Orbánt támadja Németország leendő diktátora

A német szoci bosszút forral.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!