2017. január 19., csütörtök, Sára, Marió napja
Belföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/az-atv-hirigazgatoja-szerint-hir-tv-ostromot-inditott-ellenuk-1274248/

Az ATV hírigazgatója szerint a Hír TV ostromot indított ellenük

Magyar Idők
Az elmúlt hetekben az ATV több meghatározó munkatársát, műsorvezetőjét, köztük a szórakoztatás területén dolgozókat is megkereste a Hír TV vezetése – mondta a Magyar Időknek Németh Szilárd.

Az ATV hírigazgatója elmondta: elképesztő fizetési ajánlatokkal bombázták a kollégákat, de Kálmán Olga kivételével mindenki nemet mondott. Szerinte munkatársaik hűek akarnak maradni ahhoz, amit az elmúlt években közösen felépítettek. Azt, hogy ki és kiket keresett meg, nem kívánta részletezni. Kérdésünkre ugyanakkor közölte: Havas Henrik is marad az ATV-nél. Azt, hogy Rónai Egon is a megkeresettek között van, sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta.

Németh Szilárd ostromlott várhoz hasonlította az ATV-t. Szerinte a Hír TV az ATV nézettségét irigyelte meg, és az a célja, hogy az ő táborukból szerezzen a Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó csatorna újabb nézőket. Jelezte ugyanakkor, hogy semmilyen politikai csatározásban nem akarnak részt venni. Kérdésünkre, tud-e arról, hogy Kálmán Olga Dobrev Klárával, Gyurcsány Ferenc DK-elnök feleségével tárgyalt a közelmúltban, nemmel válaszolt.

Úgy tudjuk, a Hír TV-ben rövid időn belül több meghatározó munkatárs is bejelentheti távozását.

Kiemelt

Lázár János: be szeretnénk vezetni az idegenrendészeti őrizetet

A Miniszterelnökséget vezető miniszter a kormányinfón kiemelten foglalkozott a határvédelemmel, valamint a 4-es metróval kapcsolatos baloldali visszaélésekkel.

Poszt-trauma

Körbevezették Kálmán Olgát

Nem egyedül ment az első vizitre.

Garantált az olimpia-ellenes mozgalom sikere

Elég megtekinteni Falus Ferenc egykori jeges-vödrös videóját.

Már árulják az Obama-korszak utolsó leheletét

Újabb remek ötlettel álltak elő az amerikai liberálisok.

Pilhál György is szerkesztőséget vált

Tovább erősödik a csapat.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!