2017. február 19., vasárnap, Zsuzsanna napja
Belföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/az-atv-hirigazgatoja-szerint-hir-tv-ostromot-inditott-ellenuk-1274248/

Az ATV hírigazgatója szerint a Hír TV ostromot indított ellenük

Magyar Idők
Az elmúlt hetekben az ATV több meghatározó munkatársát, műsorvezetőjét, köztük a szórakoztatás területén dolgozókat is megkereste a Hír TV vezetése – mondta a Magyar Időknek Németh Szilárd.

Az ATV hírigazgatója elmondta: elképesztő fizetési ajánlatokkal bombázták a kollégákat, de Kálmán Olga kivételével mindenki nemet mondott. Szerinte munkatársaik hűek akarnak maradni ahhoz, amit az elmúlt években közösen felépítettek. Azt, hogy ki és kiket keresett meg, nem kívánta részletezni. Kérdésünkre ugyanakkor közölte: Havas Henrik is marad az ATV-nél. Azt, hogy Rónai Egon is a megkeresettek között van, sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta.

Németh Szilárd ostromlott várhoz hasonlította az ATV-t. Szerinte a Hír TV az ATV nézettségét irigyelte meg, és az a célja, hogy az ő táborukból szerezzen a Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó csatorna újabb nézőket. Jelezte ugyanakkor, hogy semmilyen politikai csatározásban nem akarnak részt venni. Kérdésünkre, tud-e arról, hogy Kálmán Olga Dobrev Klárával, Gyurcsány Ferenc DK-elnök feleségével tárgyalt a közelmúltban, nemmel válaszolt.

Úgy tudjuk, a Hír TV-ben rövid időn belül több meghatározó munkatárs is bejelentheti távozását.

Kiemelt

Humor és egy kis cinizmus

A Nemzeti Színházban és a Centrálban is játszik, pályáján végigkísérik a jobbnál jobb filmszerepek. Nagy-Kálózy Eszterrel a Centrál Színházban beszélgettünk.

Poszt-trauma

Minden eddigit felülmúló árulást követett el két magyar balliberális

Vajon elegendő lenne velük kapcsolatban a hazaáruló kifejezés?

A Népszava páros lábbal szállt bele a magyarokba

A Vörös kalapács újra lecsapott.

Rabszolga

Kósa Lajos megint lényegre törő volt.

A játékbaba, melyet biztosan nem venne meg gyermekének

Ezek után mi jöhet még?

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!