2018. január 18., csütörtök, Piroska napja
Belföld
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/akos-karos-ostobasag-meg-nem-szuletett-gyermekeket-migransokkal-potolni-2620642/

Ákos: Káros ostobaság a meg nem született gyermekeket migránsokkal pótolni

ECHO TV
A nyugati értékek ellen nem Magyarország lázad, hanem maga a Nyugat, kezdve azzal, hogy hosszas lobbimunkával „kipöccintették” a kereszténységre való puszta utalást is az Európai Unió alapokmányából – jelentette ki Kovács Ákos zenész az ECHO TV Napi aktuális című műsorában.

A Kossuth-díjas előadóművész kiáll a keresztény értékek mellett, ellenzi az illegális migrációt, továbbra sem hajlandó a karácsonyt fenyő-, vagy téliünnepnek hívni, és kritikával illette azokat, akik úgy vélik nincs szükség az európai kultúrára.

Kovács Ákos a normalitás elleni lázadásként értékeli, hogy vannak bizonyos országok, amelyek a más kultúrájú idegen népek betelepítésében látják a demográfiai és gazdasági problémák megoldásának kulcsát.

Káros ostobaság a meg nem született gyermekeket migránsokkal pótolni
– jelentette ki a Kossuth-díjas előadóművész, aki szerint Magyarország megmaradt a „józan paraszti ész” talaján.
Felhívta rá a figyelmet, hogy meglátása szerint napjainkban az úgynevezett megszállott ideologikus értelmiségiek előképei a Szentírásban a farizeusok, akik örökké kellemetlen helyzetbe akarják hozni a Megváltót.
A Napi aktuális adása IDE kattintva megtekinthető.

Kiemelt

Okos, hűséges és egyéni

A robotok tervezése során inkább az állatok viselkedését kell alapul venni – javasolják az Eötvös Loránd Tudományegyetem Etológia Tanszék munkatársai.

Poszt-trauma

Oknyomozó riporternek csapott fel a DK elnöke

Bizonyára ő is a Gőbölyös Soma-díjra hajt.

Megkapták a leckét a fideszes parasztok

Az SZDSZ émelyítő bűzét böfögte fel Vajda Mihály.

Elképesztő információ látott napvilágot

Élő adásban vedlett álcivillé a Független Diákszervezet.

Űrhajóval még nem jöttek

A bevándorlás egy álprobléma.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!