2017. március 28., kedd, Gedeon, Johanna napja
Belföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/a-jobbik-lakajmediaja-1477186/

A Jobbik lakájmédiája

Interjút adott Simicska Ádám, a Magyar Nemzet társügyvezetője.

Simicska Lajos gyakorlatilag a fiával üzente meg, hogy Vona Gábor a kormányfőjelöltje.

Néhány kérdés azért felvetődik.

Mit szólnak ehhez azok az újságírók, akik a régi csapatból kitartottak a Simicska-érdekeltségbe tartozó Magyar Nemzetnél, mert azzal hitegették őket, hogy azt írhatnak, amit akarnak? (Valaki elmondhatná már nekik, mindig csak azt írhatják le, ami egybeesik a tulajdonos érdekeivel.)

És mit szól ehhez Kálmán Olga? (A Simicska-érdekeltségbe tartozó Hír TV-hez szerződő sztárriporter korábban arról beszélt: szabad lesz, mint a madár, mert a tulajdonos már nem politizál. Gárda, masírozás, antiszemitizmus, barátokhoz guruló pártpénzek – csak néhány téma, amit garantáltan nem erőltet majd az ATV-től távozó műsorvezető a jobbikos vendégeknél.)

Érdemes lesz figyelni arra is, hogy néhány balliberálisnak látszó médium, amely éveken keresztül simicskázott, vona-nácizott, schlettcsabázott, kayaibrahimozott, josiptotozott, miként köpi magát szembe és simogatja majd a korábbi célpontok buksiját. A helyzet egyébként az, hogy a Simicska-portfóliót ezután kizárólag jobbikos – Simicska Ádám szavaival élve – lakájmédiaként lehet értelmezni.

Hirdetés

Kiemelt

Megszólalt Soros európai helytartója

Többek között elmondták, hogy természetesen a hozzájuk hasonló értékrendet valló szervezeteket támogatják, például a liberális jogvédőket.

Poszt-trauma

Újra lesújtott a genderterror

Ezúttal Amerikában.

Botka olyat kapott, hogy a fal adta a másikat

Kilövési engedély.

Bróker-ügy: Kulcsár leülte, a szocialisták megúszták

Pedig több ismert szocialista politikust is hírbe hoztak a botránnyal.

Szavazás: magyar lett az Év EP-képviselője

Már tavaly is döntős volt. Vajon ki lehet az?

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!