2016. július 24., vasárnap, Kinga, Kincső napja
Belföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/a-888-megadja-ami-jar-324703/

A 888 megadja, ami jár?

Ribancnak nevezni bárki feleségét nem konzervatív újságírás.

888.hu nemrég kísérletet tett arra, hogy egyesítse a bulvárt a konzervatív újságírással, és létrehozza a jobboldali trashmédiát. Ebből egyelőre annyi sikerült, hogy bunkóságban utolérték a 444-et. Nagy kérdés, hogy a Móricka című vicclap és a Szabad Föld ötvözése vezethet-e bármilyen sikerre a konzervatív oldalon, ha olyan cikkeket írnak, mint az „Ön kiverné Tóbiás József feleségének régi képére?” című. Az írást később „Így még nem láttad Tóbiás József feleségét…”-re javították, ez azonban mit sem segített rajta. A poszthoz Tóbiás József feleségének modellkarrierje idején készült meztelen fotóit mellékelték, azzal a megállapítással, hogy az MSZP pártelnökének neje „egy maszturbációs segédeszköz”. A 888.hu írásának azonban nem ez az egyetlen sértő megfogalmazása, amelyen még a liberális portálokon is pirulnának. A cikk információinak közlési módja pedig önmagában hordozza az elvesztett helyreigazítási pert.

A főszerkesztő, G. Fodor Gábornak nem erőssége sem az ízlés, sem az önkritika. Ars poeticáját, amelyet az inkriminált írás után tett közzé, nem fogják bevenni a tananyagba az újságíró iskolákban: „Mindenkinek megadja, ami neki jár. A nagyságot értékeli. Az alávalót lenézi. A ribancot annak nevezi, ami. A tehetséget biztatja. Az államférfit tiszteli. A közösséghez pedig mindig úgy beszél, hogy „hajrá, magyarok!”. – írta a Konzervatív újságírásról című cikkében a 888.hu-n.

Az alávalót speciel én is lenézem, a tehetségtelenséget viszont nem biztatnám. Ribancnak nevezni bárkinek a feleségét pedig nem konzervatív erény, hanem primitívség. Ha a 888 mindenkinek megadja, ami jár, akkor Tóbiás családjának most jönnek egy bocsánatkéréssel.

Hirdetés

Kiemelt

Szijjártó Péter: meg kell védeni az európai életformát

Az elmúlt hetek, hónapok eseményei világosan mutatják, hogy az európai életforma védelemre szorul – mondta a külgazdasági és külügyminiszter vasárnapi sajtótájékoztatóján, Dunakeszin.

Poszt-trauma

Gyurcsány anyósa jelentett

Most meg kéne lepődnünk?

Az albánok beárazták Thomas Dollt

Nem dicsérhetjük a magyar futballistákat sem, méltatlan volt a Fradi-mezhez a szerdai produkció.

11 éves gyereket fejeztek le az USA támogatottjai

Nem az ISIS tette.

Fel kéne fogni: nem fognak integrálódni!

A liberális sajtónak még nem esett le.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!