2016. július 2., szombat, Ottó napja
Belföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/24-hu-toled-van-orban-rahel-gyereke-425689/

24.hu: „Tőled van Orbán Ráhel gyereke?”

A 24.hu riportere azzal poénkodott, hogy vajon kitől lehet a miniszterelnök lányának gyermeke.

Van a 24.hu-nak egy Katz Dávid nevű alkalmazottja, aki elég bátornak gondolta magát ahhoz, hogy megalázza Orbán Ráhelt. Katz Dávid kapott a főnökeitől egy kamerát, hogy játsszon vele, és Katz Dávidot beengedték egy rendezvényre is, ahol emberek tartózkodtak. Katz Dávid neveltetéséből adódhat, hogy interjúhelyzetben úgy viselkedik, mint egy részeg kombájnos az aratóünnepségen, mert Katz Dávid egy olyan alak, akinek az újságírás nem a kisujjában, hanem az alfelében van. Az ilyen Katz Dávid-féle alakok nem dolgozhatnának a sajtóban, az ilyen alakok csak a 24.hu-nál kapnak állást. Katz Dávid készített egy videót egy ünnepségről, ahol a miniszterelnök lánya, Orbán Ráhel is megjelent. Katz Dávidnak a 24.hu-s főnökei azt mondták, keményen kérdezzen be Orbán Ráhelnek a corvinusos szemináriumról, mert az mégsem járja, hogy „a Zorbán gyereke taníccson a zegyetemen”. Katz Dávid úgy tudja, Orbán családtagjaira most már ki van adva a levadászási engedély, ezért mindent megengedhet magának. Katz Dávid úgy gondolta, ha már Orbán Ráhel nem áll vele szóba, elpoénkodik egy kicsit az egyik celebbel azon, hogy kitől lehet a miniszterelnök lányának gyereke. Katz Dávid ugyanis azt gondolta, hogy ez ízléses és belefér. Katz Dávidot egy ilyen viccért még egy úri társaságban is úgy vágnák szájon, hogy felnyalja a linóleumot. Katz Dávid azonban azt gondolta, hogy ez még nem elég, mert odapofátlankodott Orbán Ráhel elé, és megkérdezte, hogy „terhes vagy?”. De olyan stílusban, hogy épp csak a „b…meg” hiányzott a mondata végéről. Katz Dávidnak van egy főnöke, akit Kustánczi Norbert főszerkesztőnek hívnak, aki szerint mindez tényleg belefér, színvonalas és ízléses, a szakma szabályai szerint való. Ezt onnan gondolom, hogy a Kustánczi Norbert által szerkesztett oldalon ott van ez a videó reggel óta. A 24.hu-nál dolgozik Nagy József újságíró is, aki egy tévéműsorban nemrég keményen támadta a 888.hu-t a Tóbiás MSZP-pártelnök feleségéről szóló cikk miatt. Nagy József újra meg is nézheti a nyilatkozatát a HírTV honlapján, amikor tehetségről és jó ízlésről beszél.

A 888.hu botrányakor azt írtam ebben a rovatban, hogy G. Fodornak bocsánatot kell kérnie Tóbiás családjától. Most a 24.hu-n és Kustánczi Norbert főszerkesztőn a sor, hogy elnézést kérjen Orbán Ráheltől.

Hirdetés

Kiemelt

Wales elbúcsúztatta a belgákat a negyeddöntőben

A péntek késő este kétgólos sikerével továbbjutó brit együttes szerdán Lyonban a portugál válogatottal találkozik a kontinenstorna elődöntőjében.

Poszt-trauma

Soros a bevándorlási kvóta ellen

A milliárdos a határvédelemre is költene.

Fityisz a politikai elitnek: egy véleményen Orbán és Sarkozy

A brüsszeli vezetőknek ideje lenne elgondolkodni a folytatásról és a demokrácia lényegéről.

Mackónadrág, Soho Party, Hajdú B.

A kiesés után is azt álmodom, hogy Stieber-mezben átemelem az osztrák kapust.

Loretta gyereket akar – Újra Budapest Pride

A nagykövetek remélik, hogy a magyarok jól fognak viselkedni.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!