2017. szeptember 25., hétfő, Eufrozina, Kende napja
Belföld, Poszt-trauma
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/belfold/2017-09-08-07-ora-36-perc-megvilagosodas-idopontja-2190244/

2017.09.08. 7 óra 36 perc: a megvilágosodás időpontja

Az Index elismerte, hogy létezik Soros-terv.

Nem csak elismerte, meg is magyarázta, nehogy bármelyik hű olvasóban az a képzet társuljon a cikkhez, hogy lám, a konzervatív erről beszél, a ballib meg lepropagandistázta, itt-ott antiszemitázta azt, aki megírta, meg magát a kormányt is, amelyik harcol a Soros-terv végrehajtása ellen.

Az írás egy 6 és egy 7 pontból álló Soros-tervet is elővarázsol. A fogalmakat persze keveri, hiszen „véletlenül” összemossa a menekültet a migránssal, vagy a bevándorlóval. Néhol migrációs kérdésről, másutt menekültválságról ír.

Pedig nem mindegy! (Ennek rendbetételét bizonyára egy következő tisztázó írásban követik majd el.) A tényeket eddig, 2017. 09. 08. 7 óra 36 percig lehetett elhallgatni. Kíváncsian várjuk, mikor szólnak oda a többi ballib médiának, hogy már el lehet ismerni, hogy Soros valóban ömlesztené a muzulmánokat Európára.

A terv mögött tehát az Index szerint is a Soros-birodalom, maga Soros György áll. Ismerve a pénzügyi spekuláns birodalmának méretét, gazdasági erejét, civiljeinek és médiájának agresszivitását, fel kell gyűrnünk a gatya szárát, ha nem kérünk belőle. (Ez utóbbi persze ebből a cikkből még kimaradt…)

Hirdetés

Kiemelt

Hosszabb a szezon a Balatonnál

A hazai kereskedelmi szálláshelyek vendégeinek 15,3 százalékát, vendégéjszakáinak 20 százalékát regisztrálták az év első hét hónapjában a Balatonon.

Poszt-trauma

Divatdiktátorok szeszélye vagy tudatos provokáció?

Ön felvenné ezeket a ruhadarabokat?

Az emberéletekkel igenis el kell számolni

Hány halott kell még a bevándorláspártiaknak?

A próféta lenyomta az angolokat

Muhammad a legnépszerűbb név Angliában.

Óriásplakátokkal számolja fel önmagát a Jobbik?

Jöhet a fél évig tartó mocskolódás 1100 óriásplakáton.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!