2017. augusztus 19., szombat, Huba napja

Bayer Zsolt

Hogyan ússzunk meg egy lincselést?

Tehát elütötte az autó a gyermeket, majd percek alatt összeverődött a tömeg, a horda, és ölni, lincselni akart. Az autós pedig visszaült az autójába és elhajtott.

Vona bocsánatot kér…

A Duna-parti bronzcipőkbe repülő jobbikos köpésben lakik az igazi és örök Vona, onnan integet most ki és kéri a bocsánatot.

Újabb műbotrányreceptek

De hát miképpen lehetne belekötni az Erzsébet-programba, melynek segítségével huszonhatezer gyerek nyaralhat a Balaton mellett, ingyen, közöttük kárpátaljaiak.

Csak egy keresztény

„Nem tudom, mi fog történni velem, mivel Iránban büntetés és halál vár rám – nyilatkozta az az iráni lány, akit most készülnek kiutasítani Svédországból.”

Ha egy üzlet beindul

Titkosszolgálati szakemberek szerint ezek a mostani „főpróbák” egy őszi vagy jövő tavaszi, valóban komoly kárt okozó támadás előkészületei.

BKK-ügy: minden hazugság!

A kormánybuktatásra szerveződő, politikai szerepet vállaló propagandasajtó egy része minden valószínűség szerint, társtettesként, vagy felbujtóként súlyos bűncselekmények részese.

Kerítések évada

Egy francia kisváros lakói úgy döntöttek, falat építenek maguknak. Nem csak úgy jó dolgukban, és nem is a levendulást meg a spárgaültetvényt akarják megvédeni.

Levél David Van Cleve-nek

Nagy érdeklődéssel várom, hogy bejelentkezzen Kocsis Mátéhoz az Illés söröző, a Mária Café és a Klinikák aluljáró gyrososa ügyében is.