2017. március 30., csütörtök, Zalán napja
A Helyzet
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/ahelyzet/rasszistak-es-terroristak-1302448/

Rasszisták és terroristák

Rasszista lettem! Számos békés európai polgárban fogalmazódhatott meg ez a felismerés, miután a német Zöld Párt korifeusa kijelentette, a kölni rendőrök hátrányos megkülönböztetésben részesítették azokat az afrikaiakat, akik csoportba verődve jelentek meg a város utcáin az ünnepi rendezvények idején. Az történt ugyanis, hogy a hatóság embereinek ezúttal – okulva a korábbi erőszakos cselekmények tapasztalataiból – sikerült megfékezniük azt a zömében észak-afrikai bevándorlókból álló csürhét, amely ismét kiéhezett falkaként készült erőszakot elkövetni a nőkön Köln központi pályaudvarán és annak környékén. A német Zöld Párt szerint azonban a rendőrök túllépték a hatáskörüket, ráadásul rasszisták, kirekesztők, mert „bőrszín, illetve származás alapján” vették őrizetbe a gyanús férfiakat.

Ki kell azonban ábrándítanunk a német zöldek vezetőit. Ha ugyanis a kölni rendőrség viselkedése maga a rasszizmus, akkor most Európa jelentős része rasszista, de ha még nem az, akkor azzá válik hamarosan. A német zöldek fogalmai szerint rasszista módon lép majd fel az a rendőr, aki a bőrszínük és egyéb ismertetőjegyeik alapján ellenőrzi a városok forgalmas részein kóválygó kamionosokat, hogy még véletlenül se hajthasson senki az ünneplő tömegbe.

Ezt követték el ugyanis terrorista migránsok a nizzai tengerparton és nemrég Berlinben, a karácsonyi vásár kellős közepén. Nyilván rasszista gazemberek azok a török rendőrök is, akik a napokban őrizetbe vették a 39 halálos áldozattal járó isztambuli vérengzés feltételezett elkövetőjének tizenkét ismerősét, családtagjait és még két férfit, akiket volt képük a repülőtéren ellenőrizni. Mert mi közük van a merénylethez az ismerősöknek, no meg az ismeretleneknek, hacsak az nem, hogy ők is bevándorlóként érkeztek a kontinensre?

Bizonyára nincs dolguk a rendőröknek a német zöldek szerint azokkal az afrikaiakkal sem, akik kihasználva az európai menekültügyi rendszer gyengeségeit, bűnbandákba szerveződve rabolnak szerte Európában. Ha rács mögé dugják őket, az színtiszta rasszizmus, nem pedig megelőzés. A német zöldek elvei alapján vélhetően kirekesztő disznó az a hatósági ember is, aki igazoltatja, és ha nem rendelkezik papírokkal, netán őrizetbe is veszi majd azokat a marokkóiakat, akik a holland bicikliutak mentén kószálnak. Hollandiában ugyanis kiskorúakat rángatnak le a kerékpárjukról a városokban csavargó menedékkérők, hogy megerőszakolják őket. Az is nyilván csupán rasszista húzás, ha egy bevándorlót ellenőriznek a párizsi Eiffel-torony tövében, ahol három algériai vetkőztetett le és erőszakolt meg egy lányt az ősszel, és kirekesztők azok a rendőrök is, akik így járnak el Svédországban, ahol szinte mindennapossá vált a migránsok által elkövetett nemi erőszak.

A napokban sajnos nálunk is megtörtént az, amire az európai tendencia alapján számítani lehetett. Előzetes letartóztatásba helyeztek egy szír férfit, aki a gyanú szerint megerőszakolt egy magyar nőt Budapesten. Ezek után nyilván jól meg kell fontolniuk majd a magyar egyenruhásoknak is, hogyan bánjanak a nálunk tartózkodó szír bevándorlókkal, nehogy eluralkodjanak rajtuk az előítéletek, és a német zöldek szemében a mi rendőrségünk is rasszistává váljék.

Mivel azonban az unióban a migráció nyomán kialakult biztonsági helyzet továbbra is katasztrofális, az Iszlám Állam elleni háború miatt pedig a szakértők szerint egyre nagyobb lehet a kontinensen a terrorveszély, megnyugtatóbb lenne, ha Európa végre feleszmélne, és a német zöldek, illetve a szélsőliberálisok által képviselt abnormális gondolkodást tudnánk végérvényesen elfelejteni. Ha úgy tetszik, kirekeszteni.

Hirdetés

Kiemelt

Szupersebességű kommunikáció lézerrel

Hamarosan nagy teljesítményű lézerekkel továbbíthatják az adatokat a Föld és a nemzetközi űrállomás között.

Poszt-trauma

Lassan a máglyán kötnek ki íróink

Agyrém a Harvard egyetem angol szakán.

Ezúttal Frei Tamás kapott egy méretes taslit Deutschtól

A kamuriportok mágusa csak azt kapta, amit érdemelt.

Na, miért ölelgette Demszky az Echo TV riporterét?

Mélyen a szemébe is nézett.

Kiállt az MSZP a milliárdos mellett

Közben trollkodtak is egyet.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!