2018. január 18., csütörtök, Piroska napja
A Helyzet
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/ahelyzet/burka-es-borotva-2662735/

Burka és borotva

Áll egy afganisztáni leszbikus nő a magyar tranzitzónában, akár egy égszínkék szobor. A testét tetőtől talpig burka fedi, csak a lábbelije látszik, még a szemét is eltakarja a ruhájához tartozó fura fejfedő rácsa. A befogadóhelyen tevékenykedő segélyszervezet munkatársához fordulva csak egyetlen kérése van. Azt óhajtja, de nagyon, hogy valaki sürgősen adjon neki egy női borotvát, hogy az egyik mosdóban ki tudja elégíteni az ezzel kapcsolatos szükségleteit.

Ugye életszerű a kép? A Soros György által százmilliókkal támogatott Helsinki Bizottság szerint igen. Ezek az úgynevezett civilek ugyanis azzal a nem mindennapi közérdekű adatkéréssel fordultak a Karitatív Tanácshoz, hogy ugyan mondják már meg nekik: adnak-e a hozzájuk tartozó segélyszervezetek a Magyarországon menedéket kérő meleg, leszbikus, transznemű és interszexuális egyéneknek (LMBTI), illetve a migráns nőknek speciális intim eszközöket. Ez a csoport ugyanis igen sérülékeny, ezért kutatást kell végezniük a körükben, hogy mindenben kiszolgálják-e az igényeiket.

Simán az gondolhatnánk, hogy a Helsinki Bizottság félcédulás flótások gyülekezete, ha nem sejtenénk, hogy ez az adatkérés nem más, mint egy jól kigondolt, ravasz provokáció. Mert mi is történik, ha válaszolnak erre a kapitális ökörségre a megszólított, főként egyházi gyökerű segélyszervezetek? Könnyen úgy tűnhet, hogy ők is elismerik: a bevándorlók között sokan vannak olyan személyek, például melegek vagy leszbikusok, akiket a muszlim országokban üldöznek a nemi hovatartozásuk miatt. Ezzel megágyaznak a Helsinki Bizottság egyik követelésének, hogy az általuk készített tesztek alapján megállapítható lehessen, ki tartozik a bevándorlók közül a homoszexuálisok közé. Így pedig számos gazdasági bevándorlóról is kimondható lesz majd, hogy ő valójában menekült, akit nem lehet visszatoloncolni oda, ahonnan érkezett.

Innentől kezdve csak egy lépés választ el minket attól, hogy egy idő után maguk a Soros György által támogatott szervezetek mondják meg, ki számít valódi menekültnek, akit mindenképpen be kell fogadni majd az Európai Unió országaiban, vagyis tovább kell engedni a magyar határon is. Ha viszont ilyen helyzet állna elő, mindjárt fölöslegessé válna a kerítés, és elindulhatna az áradat mindenfelől. Európa hamarosan megtelhetne számtalan, burkába öltözött leszbikussal, meleggel vagy mindenféle nemű különös személlyel a nyílt társadalom álomterve szerint.

De mit szólnak majd mindehhez az európai muszlimok? A no-go zónákban végzik majd ki az újonnan érkezőket, mint teszik azt jelenleg a homoszexuálisokkal Nigériában, Szudánban vagy Szomáliában? Esetleg Berlin főutcáján divattá válik majd a korbácsolás vagy a megkövezés?

Sajnos a Helsinki Bizottság mesterkedése korántsem ennyire groteszk. Az adatvédelmi törvény és az európai jogszabályok is tiltják ugyanis, hogy valakinek a nemi identitásáról készítsenek kutatást az ő írásos beleegyezése nélkül – nem véletlenül. Képzeljük el, mi történhet akár a tranzitzónában, ha egy fanatikus muszlim bevándorló számára kiderül, hogy a szomszéd sátorban egy magát homoszexuálisnak valló személy lapul? És nem sértik-e a személyiségi jogait a Helsinki Bizottság emberei azoknak, akiket a menekültstátus kiharcolásának ígéretével úgy aláznak meg, hogy írásban kérnek tőlük dokumentumot szexuális szokásaikról?

Szerencsére a Karitatív Tanács tagjait nem sikerült behúzni ebbe a csőbe. Leszögezték: mindenkinek mindenben segítenek nemi, vallási és faji megkülönböztetés nélkül. Ahogyan az egy rendes európaihoz illik, akit a keresztényi könyörületesség vezet.

Kiemelt

Novák Katalin: Elismerés illeti azokat, akik segítenek, hogy hazánk családbarát ország legyen

A családok éve elsősorban a figyelemről, a családbarát gondolkodásról szól – mondta a politikus, és arra kérte az újságírókat, hogy segítsenek közvetíteni ezeket az értékeket.

Poszt-trauma

Oknyomozó riporternek csapott fel a DK elnöke

Bizonyára ő is a Gőbölyös Soma-díjra hajt.

Megkapták a leckét a fideszes parasztok

Az SZDSZ émelyítő bűzét böfögte fel Vajda Mihály.

Elképesztő információ látott napvilágot

Élő adásban vedlett álcivillé a Független Diákszervezet.

Űrhajóval még nem jöttek

A bevándorlás egy álprobléma.

Hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!