2016. augusztus 29., hétfő, Beatrix, Erna napja
A Helyzet
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: http://magyaridok.hu/ahelyzet/bucsu-a-potyautasoktol-432988/

Búcsú a potyautasoktól

Minden rosszban van valami jó: az, hogy a neoliberális erők mind erőszakosabban követelik a kötelező betelepítést, tisztábbá teszi a frontvonalakat. Így legalább elválik a máj a tüdőtől – mindenki megmutatja az igazi arcát.

Nem feltétlenül negatív fejlemény, hogy a Brüsszel–Berlin–Athén-tengely egyre világosabban kirajzolódik, és megpróbálja tűzön-vízen át Európára erőszakolni akaratát. Azt ugyanis, hogy a végső határidőt kapott görögök a schengeni határvédelem látszatára sem próbálnak ügyelni, eddig is nyilvánvaló volt. Az a fejlemény viszont – amiről Lázár János számolt be –, hogy Athén beavatkozik ellenünk abba a perbe, amelyet Szlovákiával vállvetve indítottunk a betelepítési kvóta ellen, még a korábbiaknál is durvább akció.

A Miniszterelnökséget vezető miniszter kifejtette: bevándorlást akarnak rákényszeríteni hazánkra. A kötelező betelepítés megváltoztatná Magyarországot, és befolyásolná minden magyar életét, ezért még az idén meg kell adni a jogot minden országnak, hogy maga döntsön erről. De hát éppen itt van az eb elhantolva: a földrész etnikai összetételét akarják megváltoztatni sötét erők. Az pedig, hogy a nép maga döntsön a sorsa felől, a globalista felfogás szerint felháborító eshetőség.

Most már biztosat tudunk. Nemrég Ciprasz görög kormányfő is nyíltan kikelt a balkáni országok határvédelme, a kerítésépítések ellen. És ledorongolta a kötelező kvótaprogramot elutasítókat. Berlin pedig deklarálta: nem hajlandó arra, hogy a görög–macedón határról közvetlenül szállítsák el azokat az összetorlódott bevándorlókat, akikre szerintük szükségük van, és akik az ígéret földjét „Merkel mama” Németországában látják. Márpedig ezzel azt is kinyilvánították: ragaszkodnak ahhoz, hogy az emberhadak Macedóniától Ausztriáig végigcsörtetve leharcolják a renitens, velük dacoló államokat. Vagyis az EU vezetői fegyverként használják a migrációt – abszurd módon Európa népessége ellen.

Hadd tapasztalják meg mindenütt, milyen az, amikor a migráció zúgva, bőgve töri át a gátot, el akarná nyelni a világot. Holott egy másik nagy költőnket idézve: a lét dadog, a törvény a tiszta beszéd. Ha egy nagy közösség, az unió vezetői saját maguk nem tartják tiszteletben a közösen hozott alapvető törvényeket, ott nem csak dadogni kezd a lét, a demokrácia, hanem fortélyos félelemmel igazgatnák, ugrasztanák össze a népeket.

Mi a megoldás? A népszavazás arra a dilemmára is választ ad, hogy az európai egyesült államokat vagy a nemzetállamok erős szövetségét akarjuk. Prognosztizálható: a többi tagállam is követni fogja példánkat. A migránsáradattal szemben fellépő balkáni országok is példát mutattak európaiságból Brüsszelnek, Ausztria pedig már egészen más húrokat penget, mint régebben, s élére állt az összefogásnak. Előbb-utóbb a közép-európai országok irányvonalát kell követniük a brüsszeli diktátumpolitikusoknak.

Kezdhetik mindjárt azzal, hogy megszüntetik az irreálisan magas szociális juttatásokat a menedékkérőknek, akik a hívó szóra százezerszám indulnak útra. Ha nem volna annyira édes a germánföldi gyümölcs, kevesebbeket lehetne megtéveszteni a könnyedebb élet illúziójával. Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke már az új szellemiséget képviselte, amikor végre azt üzente a készülődő migránsoknak: ne gyertek Európába, ne higgyetek az embercsempészeknek! A görögökre is utalva kijelentette: vége a potyautaskorszaknak. A szentenciát a brüsszeli háttérszponzorok is komolyan vehetnék.

Hirdetés

Fizetett politikai hirdetés

Poszt-trauma

Merkel: senki nem ússza meg a muszlim betelepítést

A kancellár nem rántja el a kormányt.

Migránsok a Vereckei hágónál

Kétfarkú kutyák: öngól kapásból.

Tombol a kettős mérce: már a fehér is fekete

A liberálisok megmutatták, hogyan kell fából vaskarikát csinálni.

Bayer feltámasztotta az SZDSZ-t

De nyugi, csak egy pillanatra!

Hirdetés

Fizetett politikai hirdetés

Szívesen olvasna hasonló cikkeket? Csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz!